menu Request
×

Kunci Gitar Esa Risty X Arya Galih - Restu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

265 views
 Intro : C..Am..Dm..G..

      C                Em
wes cukup aku seng rekoso..
           F                    Em
kanggo ngentukke restune wong tuamu..
       F                  C
aku trenyuh.. nyawang awakmu..
     Dm                           G
seng bakoh kanggo ngentukke tresnoku..

       C                    Em
sanganono dungo ben aku iso nompo..
        F                       Em
gedhene cubo kanggo neruske tresno..
      F                C
pandhongaku.. saben ndalu..
           Dm                 G
mugo ndang iso.. nyanding awakku..

Reff :
      Am            Em
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      F           G         C  E
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Am                 Em
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 F                     G
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   F
 mugo Gusti ngrestui..
        C
 wong tuamu ngrestui..
     F
 aku tresno awakmu..
     G
 aku tresno awakmu..
                      C        C-Bm
 nyawiji tresnomu lan tresnoku..

Musik : Am..Em..F G C..C-Bm-G
        Am..Em..F..G..

       C                    Em
sanganono dungo ben aku iso nompo..
        F                       Em
gedhene cubo kanggo neruske tresno..
      F                C
pandhongaku.. saben ndalu..
           Dm                 G
mugo ndang iso.. nyanding awakku..

Reff :
      Am            Em
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      F           G         C  E
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Am                 Em
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 F                     G
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   Am              Em
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      F           G         C  E
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Am                 Em
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 F                     G
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   F
 mugo Gusti ngrestui..
        C
 wong tuamu ngrestui..
     F
 aku tresno awakmu..
     G
 aku tresno awakmu..
             F      Em
 nyawiji tresnomu.. lan..
           Am
 tresno..ku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..Em..Am..D..

      G                Bm
wes cukup aku seng rekoso..
           C                    Bm
kanggo ngentukke restune wong tuamu..
       C                  G
aku trenyuh.. nyawang awakmu..
     Am                           D
seng bakoh kanggo ngentukke tresnoku..

       G                    Bm
sanganono dungo ben aku iso nompo..
        C                       Bm
gedhene cubo kanggo neruske tresno..
      C                G
pandhongaku.. saben ndalu..
           Am                 D
mugo ndang iso.. nyanding awakku..

Reff :
      Em            Bm
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      C           D         G   B
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Em                 Bm
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 C                     D
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   C
 mugo Gusti ngrestui..
        G
 wong tuamu ngrestui..
     C
 aku tresno awakmu..
     D
 aku tresno awakmu..
                      G        G-F#m
 nyawiji tresnomu lan tresnoku..

Musik : Em..Bm..C D G..G-F#m-D
        Em..Bm..C..D..

       G                    Bm
sanganono dungo ben aku iso nompo..
        C                       Bm
gedhene cubo kanggo neruske tresno..
      C                G
pandhongaku.. saben ndalu..
           Am                 D
mugo ndang iso.. nyanding awakku..

Reff :
      Em            Bm
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      C           D         G   B
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Em                 Bm
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 C                     D
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   Em              Bm
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      C           D         G   B
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Em                 Bm
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 C                     D
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   C
 mugo Gusti ngrestui..
        G
 wong tuamu ngrestui..
     C
 aku tresno awakmu..
     D
 aku tresno awakmu..
             C      Bm
 nyawiji tresnomu.. lan..
           Em
 tresno..ku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arya Galih mudah, kunci gitar Arya Galih, chord lagu Esa Risty X Arya Galih - Restu, chord dasar Esa Risty X Arya Galih - Restu, chordtela Esa Risty X Arya Galih - Restu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Esa Risty X Arya Galih - Restu, download lagu Esa Risty X Arya Galih - Restu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arya Galih di youtube: https://youtube.com/watch?v=VPf2z7aFwPo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Arya Galih

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari