menu Request
×

Chord Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan Kunci Gitar Dasar dan Lirik

171 views
 Capo fret 1

Am
  rogo kang kajiret tresno
  tinali tali ing jiwo
  kegandrung parasmu.. yaaii..

Intro : Am F
        Am F E Am

Am
ora gampang nompo
Dm
lelakon iki 
 F
aku wis nyubo ikhlas
        Am
nanging abot tak lakoni
E                     Am
nompo.. kasunyataning tresno
  E      F             Am    
kowe.. sumandhing wong liyo..

Am
apuranen aku
    Dm
yen ninggalke sliramu 
F               
nanging atiku wis
     Am
dudu duwekmu
E
Gusti tansah krungu
 Am
opo panyuwunanmu
  E          F         Am     Dm E
mugo kowe enggal entuk gantiku..

Reff :
 Am
 ati durung lilo
   Em
 kowe nyanding wong liyo 
      G          
 opo iki kasunyatan
      Am
 sing tak tompo..

   Am
 bebasaning kembang
       Em
 mekar ono ing ati
 G            E        Am     F E
 nanging dudu aku sing nduweni..

 Am
 wis cukup lalekno
         Em
 timbang atimu loro
         G
 mergo roso tresno
          Am
 ra biso dipekso..

  Am
 atiku percoyo
       Em
 yen kowe mesti biso
         Dm
 nglilakake
       E         Am
 aku sumandhing wong liyo..

F                      Am
 roso tresno kang sanyoto
          F         Am
 mung sawiji kanggo siro..
 F     E    Am
 haa.. aa.. aaaa..

Am
ora gampang nompo
Dm
lelakon iki 
 F
aku wis nyubo ikhlas
        Am
nanging abot tak lakoni
E                     Am
nompo.. kasunyataning tresno
  E      F             Am    
kowe.. sumandhing wong liyo..

Am
apuranen aku
    Dm
yen ninggalke sliramu 
F               
nanging atiku wis
     Am
dudu duwekmu
E
Gusti tansah krungu
 Am
opo panyuwunanmu
  E          F         Am     Dm E       
mugo kowe enggal entuk gantiku..

Reff :
 Am
 ati durung lilo
   Em
 kowe nyanding wong liyo 
      G          
 opo iki kasunyatan
      Am
 sing tak tompo..

   Am
 bebasaning kembang
       Em
 mekar ono ing ati
 G            E        Am     F E
 nanging dudu aku sing nduweni..

 Am
 wis cukup lalekno
         Em
 timbang atimu loro
         G
 mergo roso tresno
          Am
 ra biso dipekso..

  Am
 atiku percoyo
       Em
 yen kowe mesti biso
         Dm
 nglilakake
       E         Am
 aku sumandhing wong liyo..

     F          E        Am
 aku lan kowe kapisahake.. tresno..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arya Galih mudah, kunci gitar Arya Galih, chord lagu Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan, chord dasar Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan, chordtela Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan, download lagu Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arya Galih di youtube: https://youtube.com/watch?v=el8Bpip0Iss

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Arya Galih

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari