menu Request
×

Chord Arya Galih - Datan Nyana Kunci Gitar Dasar dan Lirik

325 views
(Intro) C  G  Dm  Am
        C  G  F G C  G

 C                     Em
snadyan durung lila.. mbok tinggal lunga
  F                 G          C
nanging.. kabeh wes dalan kang Kuasa..
-Bm  Dm                   Am
 mung bisa ndedonga.. muga ayem neng kono
-Em   F                         E
  senadyan abot tenan kelangan ndika..

C               Em
 tumetes eluhku krungu kabarmu
        F                    G
donga mili kanggo ngeterke lungamu..
    Em
tak eling welingmu
      Am
tak gugu pangandikamu
-G      F                  E
 tak ugemi kanggo sangune uripku..

(Chorus)
      Am        G
iseh ora ngira ing ati..
   Dm                    Am
ndika.. wus sowan marang Gusti
         Am              G
amung ikhlas ing ngarsa kang Kuasa
        Dm          E       Am
muga tentrem.. panjenengan teng surga..

(Int.) C  G  F G C  G

 C                     Em
snadyan durung lila.. mbok tinggal lunga
  F                 G          C
nanging.. kabeh wes dalan kang Kuasa..
-Bm  Dm                   Am
 mung bisa ndedonga.. muga ayem neng kono
-Em   F                         E
  senadyan abot tenan kelangan ndika..

C               Em
 tumetes eluhku krungu kabarmu
        F                    G
donga mili kanggo ngeterke lungamu..
    Em
tak eling welingmu
      Am
tak gugu pangandikamu
-G      F                  E
 tak ugemi kanggo sangune uripku..

(Chorus)
      Am        G
iseh ora ngira ing ati..
   Dm                    Am
ndika.. wus sowan marang Gusti
         Am              G
amung ikhlas ing ngarsa kang Kuasa
        Dm          E       Am
muga tentrem.. panjenengan teng surga..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arya Galih mudah, kunci gitar Arya Galih, chord lagu Arya Galih - Datan Nyana, chord dasar Arya Galih - Datan Nyana, chordtela Arya Galih - Datan Nyana, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Arya Galih - Datan Nyana, download lagu Arya Galih - Datan Nyana mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arya Galih di youtube: https://youtube.com/watch?v=p-GfCL1Ukw0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Arya Galih

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari