menu Request
×

Kunci Gitar Arya Galih - Nglilakne Kowe Chord Dasar dan Lirik Lengkap

564 views
(Intro) Am Em Dm Am
        Am Em Dm E G

C
pancen mlarat bondo
       Em
pancen aku wong ra ndue
  F
nanging opo salah
         C
yen aku nresnani kowe..
    Dm            G
yen pancen ra tresno
         C     Bb     Am
ngopo ra kondo.. biyen biyene
    F               D       G
opo seneng yen gawe loro atiku..
           C   G
mung gawe tatu..

C
ucapmu dek wingi
          Em
tak eling teko seprene
F              G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke
Dm           G
nanging nyatane..
         C            Am
kowe wis gandeng karo liyane
     F                 G
tego atimu ninggalake aku..

(Chorus)
      Am          Em
lungo'o.. aku wis lilo..
          F            G
timbang kowe ning kene mung
         C  E
nggawe loro..
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku..
F          G                Am
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Int.) Em Dm Am
       Am Em Dm E G

C
ucapmu dek wingi
          Em
tak eling teko seprene
F              G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke
Dm           G
nanging nyatane..
         C            Am
kowe wis gandeng karo liyane
     F                 G
tego atimu ninggalake aku..

(Chorus)
      Am          Em
lungo'o.. aku wis lilo..
          F            G
timbang kowe ning kene mung
         C  E
nggawe loro..
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku..
F          G                Am     E
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

      Am          Em
lungo'o.. aku wis lilo..
          F            G
timbang kowe ning kene mung
         C  E
nggawe loro..
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku..
F          G                Am
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Outro) Em F G Am E
        Am Em F G C..





(Intro) Em Bm Am Em
        Em Bm Am B D

G
pancen mlarat bondo
       Bm
pancen aku wong ra ndue
  C
nanging opo salah
         G
yen aku nresnani kowe..
    Am            D
yen pancen ra tresno
         G     D/F#    Em
ngopo ra kondo.. biyen biyene
    C               A       D
opo seneng yen gawe loro atiku..
           G   D
mung gawe tatu..

G
ucapmu dek wingi
          Bm
tak eling teko seprene
C              D
susah seneng jarene
    G
ora arep ninggalke
Am           D
nanging nyatane..
         G            Em
kowe wis gandeng karo liyane
     C                 D
tego atimu ninggalake aku..

(Chorus)
      Em          Bm
lungo'o.. aku wis lilo..
          C            D
timbang kowe ning kene mung
         G  B
nggawe loro..
    Em
wis marem rasamu
    Bm
kelakon ngremuk atiku..
C          D                Em
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Int.) Bm Am Em
       Em Bm Am B D

G
ucapmu dek wingi
          Bm
tak eling teko seprene
C              D
susah seneng jarene
    G
ora arep ninggalke
Am           D
nanging nyatane..
         G            Em
kowe wis gandeng karo liyane
     C                 D
tego atimu ninggalake aku..

(Chorus)
      Em          Bm
lungo'o.. aku wis lilo..
          C            D
timbang kowe ning kene mung
         G  B
nggawe loro..
    Em
wis marem rasamu
    Bm
kelakon ngremuk atiku..
C          D                Em     B
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

      Em          Bm
lungo'o.. aku wis lilo..
          C            D
timbang kowe ning kene mung
         G  B
nggawe loro..
    Em
wis marem rasamu
    Bm
kelakon ngremuk atiku..
C          D                Em
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Outro) Bm C D Em B
        Em Bm C D G..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arya Galih mudah, kunci gitar Arya Galih, chord lagu Arya Galih - Nglilakne Kowe, chord dasar Arya Galih - Nglilakne Kowe, chordtela Arya Galih - Nglilakne Kowe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Arya Galih - Nglilakne Kowe, download lagu Arya Galih - Nglilakne Kowe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arya Galih di youtube: https://youtube.com/watch?v=c1o9_SBKDYQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Arya Galih

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari