menu Request
×

Kunci Gitar Stand Here Alone - Modal Sabar (feat. Asep Balon) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

104 views
 Intro : G (drum)

G D
lamun moal miluan
Em C
ulah hayang ngasaan
G D
urang rek berjuang
Em C
keun bae sorangan

G D
basa poe harita
Em-Bm-C
gawe di pabrik cina
G D
urang te kahaja
Em-Bm-C -D
ningali maneh

C D
jeng si eta
G Em
jeng si goblog eta
Am
tatangkepan duaan
D
na motor supra..

Reff:
G C
lamun hayang nyaho mah
D G
urang leweh kuduna
Em Am
tapi era ku babaturan
D
era ku tukang dagang..

G C
meni kabina-bina
D G
salingkuh jeng si eta
Em
padahal mah goreng
Am D
patut bengeutna..

G D
sia salingkuh jeung siluman cangkang pantene
Em C
anu beungeutna bubuk ciga pamulangan pecin
G D
aing lain teu payu lain euweuh nu beuki
Em C
karna ngan barang murahan nu babari dibeuli

G D
meunangkeun si eta cigana sia kurang jampe
Em C
ciga meunangkeun kabogoh ti hadiah ale-ale
G D
babari ganti pasangan sia euweuh hargaan
Em C -D
clek kaditu kadieu geus ciga kencleng jumatan

(-D) C D
maneh jeng si eta
G Em
jeng si goblog eta
Am
tatangkepan duaan
D
na motor supra..

Reff:
G C
lamun hayang nyaho mah
D G
urang leweh kuduna
Em Am
tapi era ku babaturan
D
era ku tukang dagang..

G C
meni kabina-bina
D G
salingkuh jeng si eta
Em
padahal mah goreng
Am D
patut bengeutna..

C D G
urang pernah ngurung di kamar..
(hulang huleng nepika poho dahar)
C D G
nepika erek modar..
(hayang ulin tapi da aing bangkar)
C D G-D/F#-Em-D-C
untung babe urang asup ka kamar
D
jadi teu jadi modar..
(tapi hirup panjang keneh aing kudu sabar)

Musik : G D Em D/A

Reff:
G C
lamun hayang nyaho mah
D G
urang leweh kuduna
Em Am
tapi era ku babaturan
D
era ku tukang dagang..

G C
meni kabina-bina
D G
salingkuh jeng si eta
Em
padahal mah goreng
Am D
patut bengeutna..

(lalalala...)

G C
merjuangkeun sia hirup aing pabeulit
D G
mun nyaho bakal kieu mening aing ngepel mesjid
Em Am
puguh meunang pahala, jauh kana cilaka
D
moal ngabatin mun ngadangukeun lagu armada
G C
tapi aing yakin sia bakal hayang balikan
D G
nu nyaah ciga aing sok mangga weh pilarian
Em Am
sok weh kalem ka aing mah tong ngarasa karunya
D
karna kabeh bakal anying kaduhung pada waktunya..

Outro : G

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Asep Balon mudah, kunci gitar Asep Balon, chord lagu Stand Here Alone - Modal Sabar (feat. Asep Balon), chord dasar Stand Here Alone - Modal Sabar (feat. Asep Balon), chordtela Stand Here Alone - Modal Sabar (feat. Asep Balon), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Stand Here Alone - Modal Sabar (feat. Asep Balon), download lagu Stand Here Alone - Modal Sabar (feat. Asep Balon) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Asep Balon di youtube: https://youtube.com/watch?v=DlFyYGlq1QU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Asep Balon

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari