menu Request
×

Kunci Gitar Asep Balon x Fiksi x Lain Udin And Friends - Open BO Chord Dasar dan Lirik Lengkap

279 views
 Capo di fret 2

Intro : C Am Dm G
        Em Am Dm G..

   C           Am
awewe.. jaman ayeuna..
       Dm        G
geus loba.. nu pegat urat kaera..
   C             Am
alesan na.. rupa-rupa
        Dm             G
salah sahijina.. duit udageunna..

  Em
susu ditololkeun.. bujal dibukakeun..
    Am
pingping ditembongkeun.. bool dipamerkeun..
     Dm                    G
nepi ka.. kaparawanan ge digratiskeun..

Reff :
      Am                Em       
 percuma.. geulis tapi open BO..
      F          G         C  E
 percuma mulus tapi babari kaolo..
      Am               Em
 percuma.. seksi tapi otak bodo..
     F                    G
 bisana ukur jadi artis bigo..

Am
loba awewe murah ciga udud ketengan
     Em
beulahan susu ditembongkeun
geus ciga cengcelengan
  F
lain kunanaon lain aing sundar-sindir
    C
pangpangna aing mah
      E
sok hayang nyelipkeun cingir

Am
update mabok jeung barudak
meh disebut gaul
       Em
hayang katempo mewah
padahal hirup amburadul
  F
demi loba duit
ngahalalkeun sagala cara
     G
jadi kukutan om om
nu awakna bau tambaga

Am
geulis geulis teu boga harga diri
leuwih murah ti ciki di alfa midi
    Em
teu paduli ka kabeh nu beropini
nu penting hirupna jadi selebriti
F
hayang beunghar tapi mumul usaha
teu ngadenge omongan indung jeung bapa
   C
jalma ayeuna geus teu sieun ku dosa
 E
asal harta, tahta, jeung followers loba

Am
lain ngabully
lain oge aing saukur hayang kapuji
      Em
aing oge da rumasa hirup agan bener
aing lain jelema suci
          F
aing ngan saukur silih ngingetan
tong poho maneh boga masa depan
       G
loba cara nu bisa ditagenan
meh ku batur sia henteu ditijekan

   C           Am
awewe.. jaman ayeuna..
       Dm        G
geus loba.. nu pegat urat kaera..
   C             Am
alesan na.. rupa-rupa
        Dm             G
salah sahijina.. duit udageunna..

  Em
susu ditololkeun.. bujal dibukakeun..
    Am
pingping ditembongkeun.. bool dipamerkeun..
     Dm                    G
nepi ka.. kaparawanan ge digratiskeun..

Reff :
      Am                Em
 percuma.. geulis tapi open BO..
      F          G         C  E
 percuma mulus tapi babari kaolo..
      Am               Em
 percuma.. seksi tapi otak bodo..
     F                    G
 bisana ukur jadi artis bigo..

      Am                Em
 percuma.. geulis tapi open BO..
      F          G         C  E
 percuma mulus tapi babari kaolo..

      Am                Em
 percuma.. geulis tapi open BO..
      F          G         C  E
 percuma mulus tapi babari kaolo..
      Am               Em
 percuma.. seksi tapi otak bodo..
     F                    G
 bisana ukur jadi artis bigo..

Outro : (spoke)
F
 heh fiksi, naon?
sia mah ulah kitu beuh
ngiahina bigo
G
bari basa eta sia ngaendorse bigo
                          F
eeeehhh eta teh urang teh survei
lamun henteu kitu urang moal apal
                                G
kalakuan awewe di bigo siga kumaha
meh apal, ouh heueuh nya
berarti aing ge kudu survei atuh?

euhhhh maneh mah
hayu atuh meuli diamond
hayuuu astagfirullahaladzim
teu ketang
hayang di kutuk?
eeeeh tapi teu kabeh artis bigo ciga kitu
ieu mah keur nu rumasa weh
geura sadar sia
heuh siah ma maotna jadi panto angkot
heueuh jadah teh nol dua

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Bm Em A
        F#m Bm Em A..

   D           Bm
awewe.. jaman ayeuna..
       Em        A
geus loba.. nu pegat urat kaera..
   D             Bm
alesan na.. rupa-rupa
        Em             A
salah sahijina.. duit udageunna..

  F#m
susu ditololkeun.. bujal dibukakeun..
    Bm
pingping ditembongkeun.. bool dipamerkeun..
     Em                    A
nepi ka.. kaparawanan ge digratiskeun..

Reff :
      Bm                F#m      
 percuma.. geulis tapi open BO..
      G          A         D  F#
 percuma mulus tapi babari kaolo..
      Bm               F#m
 percuma.. seksi tapi otak bodo..
     G                    A
 bisana ukur jadi artis bigo..

Bm
loba awewe murah ciga udud ketengan
     F#m
beulahan susu ditembongkeun
geus ciga cengcelengan
  G
lain kunanaon lain aing sundar-sindir
    D
pangpangna aing mah
      F#
sok hayang nyelipkeun cingir

Bm
update mabok jeung barudak
meh disebut gaul
       F#m
hayang katempo mewah
padahal hirup amburadul
  G
demi loba duit
ngahalalkeun sagala cara
     A
jadi kukutan om om
nu awakna bau tambaga

Bm
geulis geulis teu boga harga diri
leuwih murah ti ciki di alfa midi
    F#m
teu paduli ka kabeh nu beropini
nu penting hirupna jadi selebriti
G
hayang beunghar tapi mumul usaha
teu ngadenge omongan indung jeung bapa
   D
jalma ayeuna geus teu sieun ku dosa
 F#
asal harta, tahta, jeung followers loba

Bm
lain ngabully
lain oge aing saukur hayang kapuji
      F#m
aing oge da rumasa hirup agan bener
aing lain jelema suci
          G
aing ngan saukur silih ngingetan
tong poho maneh boga masa depan
       A
loba cara nu bisa ditagenan
meh ku batur sia henteu ditijekan

   D           Bm
awewe.. jaman ayeuna..
       Em        A
geus loba.. nu pegat urat kaera..
   D             Bm
alesan na.. rupa-rupa
        Em             A
salah sahijina.. duit udageunna..

  F#m
susu ditololkeun.. bujal dibukakeun..
    Bm
pingping ditembongkeun.. bool dipamerkeun..
     Em                    A
nepi ka.. kaparawanan ge digratiskeun..

Reff :
      Bm                F#m
 percuma.. geulis tapi open BO..
      G          A         D  F#
 percuma mulus tapi babari kaolo..
      Bm               F#m
 percuma.. seksi tapi otak bodo..
     G                    A
 bisana ukur jadi artis bigo..

      Bm                F#m
 percuma.. geulis tapi open BO..
      G          A         D  F#
 percuma mulus tapi babari kaolo..

      Bm                F#m
 percuma.. geulis tapi open BO..
      G          A         D  F#
 percuma mulus tapi babari kaolo..
      Bm               F#m
 percuma.. seksi tapi otak bodo..
     G                    A
 bisana ukur jadi artis bigo..

Outro : (spoke)
G
 heh fiksi, naon?
sia mah ulah kitu beuh
ngiahina bigo
A
bari basa eta sia ngaendorse bigo
                          G
eeeehhh eta teh urang teh survei
lamun henteu kitu urang moal apal
                                A
kalakuan awewe di bigo siga kumaha
meh apal, ouh heueuh nya
berarti aing ge kudu survei atuh?

euhhhh maneh mah
hayu atuh meuli diamond
hayuuu astagfirullahaladzim
teu ketang
hayang di kutuk?
eeeeh tapi teu kabeh artis bigo ciga kitu
ieu mah keur nu rumasa weh
geura sadar sia
heuh siah ma maotna jadi panto angkot
heueuh jadah teh nol dua

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Asep Balon mudah, kunci gitar Asep Balon, chord lagu Asep Balon x Fiksi x Lain Udin And Friends - Open BO, chord dasar Asep Balon x Fiksi x Lain Udin And Friends - Open BO, chordtela Asep Balon x Fiksi x Lain Udin And Friends - Open BO, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Asep Balon x Fiksi x Lain Udin And Friends - Open BO, download lagu Asep Balon x Fiksi x Lain Udin And Friends - Open BO mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Asep Balon di youtube: https://youtube.com/watch?v=zyUv_tWNj1w

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Asep Balon

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari