menu Request
×

Kunci Gitar Asep Balon - Mulang Tarima Chord Dasar dan Lirik Lengkap

156 views
Intro : Am..F..Am..F..-G
        F G Am.. F G Am..

  F              G         Am
gening hirup teh karasa beurat..
  F          G        C
kadang cape api api kuat..
    F         G
teu aya nu ngabaturan..
    C       Am
sok asa sorangan..
     F      G        Am
tapi da.. kudu dilakonan..

    F     G
karasa peurih..
      C        Am
inget kanu dibumi..
     F         G          Am
ngajerit nahan kabeh kanyeri..

Reff :
      F    G        Am
 hampura.. abi hampura..
     F    G         Am
 rumasa.. teu walakaya..
      F    G        Am
 hampura.. abi hampura..
        F    G          Am
 can tiasa.. mulang tarima..

Int. F G Am..
     F G Am..

          F
unggal peuting teu bisa sare
da inget wae
             G
indung jeung bapa
beuki kolot nyentug kana hate
      Am
tapi urang masih can bisa
ngawujudkeun cita-cita
     Am
ngangkat derajat kaluarga
ameh teu dihina

F
aing mah geus baal
ku nungranna gagal
 G
aing apal kasuksesan
pasti hargana mahal
    Am
teu cukup saukur ngamodal angan-angan
     Am
tapi kudu dibarengan
ku meurih jeung pengorbanan

F
ningali indung jeung bapa ker sare
nyieu aing poho rasana cape
G
meureupkeun leungeun ngucap dinu hate
lamun aing teu gawe moal bisa nyalse
Am
teu paduli lamun beurang
salila aing bisa manfaat
Am
teu paduli mun kasusah
salila bisa mulang tarima

Musik : F..G..Am..Am..

Reff :
      F    G        Am
 hampura.. abi hampura..
     F    G         Am
 rumasa.. teu walakaya..
      F    G        Am
 hampura.. abi hampura..
        F    G          Am
 can tiasa.. mulang tarima.. ho wo..

      F    G        Am
 hampura.. abi hampura..
     F    G         Am
 rumasa.. teu walakaya..
      F    G        Am
 hampura.. abi hampura..
        F    G          Am
 can tiasa.. mulang tarima..
        F    G          Am
 can tiasa.. mulang tarima..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Asep Balon mudah, kunci gitar Asep Balon, chord lagu Asep Balon - Mulang Tarima, chord dasar Asep Balon - Mulang Tarima, chordtela Asep Balon - Mulang Tarima, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Asep Balon - Mulang Tarima, download lagu Asep Balon - Mulang Tarima mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Asep Balon di youtube: https://youtube.com/watch?v=rH8Q6yXxVu8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Asep Balon

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari