menu Request
×

Kunci Gitar Podo-Podo Sayang - Magelang Ambyar ft. Enavika Chord Dasar dan Lirik Lengkap

84 views
 Intro : F G E Am
        F G C..
        F..G..C..

      C
saben nyawang sliramu..
     F
gawe ayem atiku..
  G
manise esemmu..
      C
gawe atiku rindu..
      Am
jujur ning njero dodo..
 F
ono roso tresno..
     G          F      C
mugo roso atiku ra sio-sio..

     F         G
sakjane.. aku ugo..
    E           Am
ono roso sing podo..
       F
ati ra iso ngapusi..
     G
koe ugo tak tresnani..

Reff :
       C         F
 yen podo-podo sayang..
     G           C
 ayo bareng berjuang..
          Am      F
 nglakoni tresno iki..
         G          C
 mugo Gusti mangestoni..

       C         F
 bakal tak buktekke..
        G             C
 pancen sing tak karepke..
         F
 mlaku bebarengan..
     G      C
 tekane pelaminan..
   
Musik : F G Am..
        F G C..
        F..G..C..

      C
saben nyawang sliramu..
     F
gawe ayem atiku..
  G
manise esemmu..
      C
gawe atiku rindu..
      Am
jujur ning njero dodo..
 F
ono roso tresno..
     G          F      C
mugo roso atiku ra sio-sio..

     F         G
sakjane.. aku ugo..
    E           Am
ono roso sing podo..
       F
ati ra iso ngapusi..
     G
koe ugo tak tresnani..

Int. F G C..

Reff :
       C         F
 yen podo-podo sayang..
     G           C
 ayo bareng berjuang..
          Am      F
 nglakoni tresno iki..
         G          C
 mugo Gusti mangestoni..

       C         F
 bakal tak buktekke..
        G             C
 pancen sing tak karepke..
         F
 mlaku bebarengan..
     G      C
 tekane pelaminan..

       C         F
 yen podo-podo sayang..
     G           C
 ayo bareng berjuang..
          Am      F
 nglakoni tresno iki..
         G          C
 mugo Gusti mangestoni..

       C         F
 bakal tak buktekke..
        G             C
 pancen sing tak karepke..
         F
 mlaku bebarengan..
     G        C
 tekane pelaminan..

       F
 mugo aku ro koe..
      G
 dadi siji..
           C
 sehidup semati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E F# D# G#m
        E F# B..
        E..F#..B..

      B
saben nyawang sliramu..
     E
gawe ayem atiku..
  F#
manise esemmu..
      B
gawe atiku rindu..
      G#m
jujur ning njero dodo..
 E
ono roso tresno..
     F#         E      B
mugo roso atiku ra sio-sio..

     E         F#
sakjane.. aku ugo..
    D#          G#m
ono roso sing podo..
       E
ati ra iso ngapusi..
     F#
koe ugo tak tresnani..

Reff :
       B         E
 yen podo-podo sayang..
     F#          B
 ayo bareng berjuang..
          G#m     E
 nglakoni tresno iki..
         F#         B
 mugo Gusti mangestoni..

       B         E
 bakal tak buktekke..
        F#            B
 pancen sing tak karepke..
         E
 mlaku bebarengan..
     F#     B
 tekane pelaminan..
   
Musik : E F# G#m..
        E F# B..
        E..F#..B..

      B
saben nyawang sliramu..
     E
gawe ayem atiku..
  F#
manise esemmu..
      B
gawe atiku rindu..
      G#m
jujur ning njero dodo..
 E
ono roso tresno..
     F#         E      B
mugo roso atiku ra sio-sio..

     E         F#
sakjane.. aku ugo..
    D#          G#m
ono roso sing podo..
       E
ati ra iso ngapusi..
     F#
koe ugo tak tresnani..

Int. E F# B..

Reff :
       B         E
 yen podo-podo sayang..
     F#          B
 ayo bareng berjuang..
          G#m     E
 nglakoni tresno iki..
         F#         B
 mugo Gusti mangestoni..

       B         E
 bakal tak buktekke..
        F#            B
 pancen sing tak karepke..
         E
 mlaku bebarengan..
     F#     B
 tekane pelaminan..

       B         E
 yen podo-podo sayang..
     F#          B
 ayo bareng berjuang..
          G#m     E
 nglakoni tresno iki..
         F#         B
 mugo Gusti mangestoni..

       B         E
 bakal tak buktekke..
        F#            B
 pancen sing tak karepke..
         E
 mlaku bebarengan..
     F#       B
 tekane pelaminan..

       E
 mugo aku ro koe..
      F#
 dadi siji..
           B
 sehidup semati..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Enavika mudah, kunci gitar Enavika, chord lagu Podo-Podo Sayang - Magelang Ambyar ft. Enavika, chord dasar Podo-Podo Sayang - Magelang Ambyar ft. Enavika, chordtela Podo-Podo Sayang - Magelang Ambyar ft. Enavika, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Podo-Podo Sayang - Magelang Ambyar ft. Enavika, download lagu Podo-Podo Sayang - Magelang Ambyar ft. Enavika mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Enavika di youtube: https://youtube.com/watch?v=nt32YQIrFjI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Enavika

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari