menu Request
×

Kunci Gitar Pendhoza - Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) Dasar Chord Dasar dan Lirik Lengkap

441 views
(Intro) C
        C G Am Em
        F C G G

C                  G
bebasan nunggu mongso rendeng
Am                 Em
anggongku le ngenteni koe
    F     C      F        G   G
wes ono sesasi genep dino iki

C                     G 
mas yen pancen tresno ku iki
Am                  Em
mbo.. anggep ra ono gunane
 F       C        F      G    G
aku ra kuciwo lan aku ra loro

(Chorus)
C                 G
dek lunga ku ra kekes cidro
 Am               Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G    G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C          G   G
yen neng ati ra ono wanito liyo

     F            G
kowe ra sah sok mutusi
    Em           Am
aku ra neng endi endi
    F             G       C
aku lungo amung nggolek rejeki

(Rapp)
C
 pangapurane awakku ra tau nyanding
     G
sliramu mergo tuntutan kerjoku nganti
             Am
ora nduwe wektu
                 Am
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke
Em
nyanyi, kowe kudu ngerti lungaku
          F
golek rejeki, dongakno lakuku
                 C
ngayahi kewajibanku
                 C
senajan abot kanggomu nanging
          G                G
kuatno atimu, wes dadi kahanan
                 G
aku lungo adoh paran
            G
ora bakal kelegan
                   C
nyanding wedokan liyan

(Chorus)
C                 G
dek lunga ku ra keget cidro
 Am               Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C          G
yen neng ati ra ono wanito liyo

(Rapp)
C
 ojo keloro-loro
                 G
lungaku ra keget cidro
              G
opo meneh nganti mikir
            Am
aku wes ora tresno
                  Am
yo mung kowe sing tansah
                 Em
ono neng njero dodo
               Em
ra ono trensno liyo
                 F
mergo aku tansah setio
             F
kudu percoyo tresnaku
              C
iki mung siji kowe
             C
wani sumpah mati
                  G
neng ati ra ono liyane
               G
janjiku tak buktekke
                G
ora mung ono lambe
                 G
tunggunen baliku bebrayan
               C
tekane sak lawase

(Chorus)
C                 G
dek lunga ku ra keget cidro
 Am               Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C          G
yen neng ati ra ono wanito liyo

     F            G
kowe ra sah sok mutusi
    Em           Am
aku ra neng endi endi
    F             G       C
aku lungo amung nggolek rejeki

(Rapp)
C
 anggonku ngabari
                  G
yo mung lewat bbm-an
               G
kadang sinyal angel
                 Am
marai dadi penghalang
               Am
neng yo kudu sabar,
                  Em
ora usah nggo nesunan
               Em
mergo trenso kui
                 F
mestine akeh pacoban
                 F
sing tak jaluk kowe
                   C
ojo nganti ilang roso
              C
senajan aku kerep
                  G
gawe gelo lan kuciwo
            G
jembarno atimu
                   G
sak jembare laut samudro
              G
kowe kudu ngerti
                C
yen aku iki cah kerjo

C                   G
mas yen pancen kuwi karepmu
 Am                  Em
aku yo mung tansah biso nunggu
F           C             G    G
tak kuatne atiku tanpo sliramu

C                 G
mas nadyan kowe lungo kerjo
     Am               Em
sing tak jaluk kowe tetep setio
F             C           G
ojo nganti ke gudo wanito liyo

    F      G              C
sabaro aku yo mung cah kerjo

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) Dasar , chord dasar Pendhoza - Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) Dasar , chordtela Pendhoza - Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) Dasar , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pendhoza - Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) Dasar , download lagu Pendhoza - Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) Dasar mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=KUWUZANHe9Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari