menu Request
×

Kunci Gitar Pendhoza - Mending Pedot (Feat. Via Wonsa) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

247 views
 Intro : C G C..

Reff I:
C                          G
janji janji janji marang awakku
   Am                           Em
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
     F                   C
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
         G
nanging opo awak iki..
                       C  G
iseh tresno setengah mati..

C
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
               G
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
                 Am
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
              Em
mbendino tok sepele'ke..
           F
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
            C
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
                 G
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
                                      C   G
mung nglarani ati pasrah karo sang Illahi..

Reff II
  C
uwes cukup cukup cukup
          G
anggonmu leh sandiworo
    Am
nek pancen ra tresno (tresno)
         Em
luwih becik koe lungo
    F
ra iso tepo sliro
      C
gawe atiku nelongso
           G
mending pedot wae...
                      C  G
golek tresno sing liyane..

C
aku trimo pedot senajan rasane abot
G
 wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Am
 ati wes ra biso neruske dalane crito
Em
 marang koe cah ayu mergo janji palsumu

F
 wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
C
 snajan roso tresno isih ono mring sliramu
G
 saiki koe lungo seko adohing mripatku
                                   (Am)
 aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Am                 G
ibarat tibo tasih ketiban ondo
      F         G       C
wes loro tambah di sio-sio
Am           G
 opo koe kui wes ora mikir
          F
timbang ngrasake tresnomu
      G
aku trimo sumingkir..

Kembali ke : Reff I, Reff II

++++ORIGINAL CHORD+++

Intro : D A D..

Reff I:
 D                       A
janji janji janji marang awakku
   Bm                           F#m
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
     G                   D
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
        A
nanging opo awak iki..
                     D    A
iseh tresno setengah mati

D
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
               A
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
                Bm
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
              F#m
mbendino tok sepele'ke..
           G
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
           D
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
                 A
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
                                      D    A
mung nglarani ati pasrah karo sang Illahi

Reff II
  D           
uwes cukup cukup cukup
          A
anggonmu leh sandiworo
    Bm
nek pancen ra tresno (tresno)
         F#m
luwih becik koe lungo
    G
ra iso tepo sliro
      D
gawe atiku nelongso
           A
mending pedot wae...
                      D   A
golek tresno sing liyane

D
aku trimo pedot senajan rasane abot
A
 wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Bm
 ati wes ra biso neruske dalane crito
F#m
 marang koe cah ayu mergo janji palsumu

G
 wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
D
 snajan roso tresno isih ono mring sliramu
A
 saiki koe lungo seko adohing mripatku
                                   (Bm)
 aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Bm                A
ibarat tibo tasih ketiban ondo
      G         A       D
wes loro tambah di sio-sio
Bm           A
opo koe kui wes ora mikir
          G
timbang ngrasake tresnomu
      A
aku trimo sumingkir..

Kembali ke : Reff I, Reff II


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Mending Pedot (Feat. Via Wonsa), chord dasar Pendhoza - Mending Pedot (Feat. Via Wonsa), chordtela Pendhoza - Mending Pedot (Feat. Via Wonsa), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pendhoza - Mending Pedot (Feat. Via Wonsa), download lagu Pendhoza - Mending Pedot (Feat. Via Wonsa) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=WTZ2SmRwg3A

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari