menu Request
×

Kunci Gitar Pendhoza - Pengagum Rahasia Chord Dasar dan Lirik Lengkap

125 views
 Pendhoza - Pengagum Rahasia

Intro : G D/F# Em D G D/F# Em D G.. G D/F# tratapan atiku nali..ko Em D kowe liwat ning ngarepe moto C Bm roso iki dadi ra karuan A D D7 nyawang kowe sing ayu tenan.. G D/F# saben wengi kegowo ngimpi Em D esemmu sing manis ngayemke ati C Bm nggawe aku pingin kenal kowe A D mugo durung ono sing nduwe.. F G aku salah menduga Em Am ternyata kau ada yang punya F G seketika aku kecewa E ku pilih saja.. Am G jadi pengagum rahasia.. Reff : F G bola bali aku mung iso nyawang C G/B Am soyo ngawur iki dadi roso sayang F G pengen cedak nanging aku malah wedi E mergo kowe.. Am G wes ono sing nduweni.. F G kudu piye yen wes ngene kahanane C G/B Am soyo suwe rosoku mung kanggo awakke F G tekan kapan anggonku sing ngrasakke E mending ndungo.. Am sesuk aku jodone kae.. F G kebacut kedanan aku karo esemmu C Am bingung piye carane mendapatkan dirimu F G sadar diri ning matamu aku iki sopo C koyo cebong nggayuh lintang sing ra iso nyoto.. F G pancen kenyataan kadang marai loro C Am opo dasar aku iki sing ra tau ngoco F G yo mung iso nyawang kowe nggone wong liyo C bakal tak tresnani nganti tekane tuwo.. F G aku salah menduga Em Am ternyata kau ada yang punya F G seketika aku kecewa E ku pilih saja.. Am G jadi pengagum rahasia.. Reff : F G bola bali aku mung iso nyawang C G/B Am soyo ngawur iki dadi roso sayang F G pengen cedak nanging aku malah wedi E mergo kowe.. Am G wes ono sing nduweni.. F G kudu piye yen wes ngene kahanane C G/B Am soyo suwe rosoku mung kanggo awakke F G tekan kapan anggonku sing ngrasakke E mending ndungo.. Am sesuk aku jodone kae.. Musik : F G Em Am F G C.. F G Em Am F G C.. Reff : F G bola bali aku mung iso nyawang C G/B Am soyo ngawur iki dadi roso sayang F G pengen cedak nanging aku malah wedi E mergo kowe.. Am G wes ono sing nduweni.. Am-Am-G F G kudu piye yen wes ngene kahanane C G/B Am soyo suwe rosoku mung kanggo awakke F G tekan kapan anggonku sing ngrasakke E mending ndungo.. Am sesuk aku jodone kae.. F G bola bali aku mung iso nyawang C G/B Am soyo ngawur iki dadi roso sayang F G pengen cedak nanging aku malah wedi E mergo kowe.. Am G wes ono sing nduweni.. F G kudu piye yen wes ngene kahanane C G/B Am soyo suwe rosoku mung kanggo awakke F G tekan kapan anggonku sing ngrasakke E mending ndungo.. (Am) sesuk aku jodone kae..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia, chord dasar Pendhoza - Pengagum Rahasia, chordtela Pendhoza - Pengagum Rahasia, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia, download lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=8uIwrijyxR8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari