menu Request
×

Kunci Gitar Pendhoza - Tulisan Ati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

136 views
 Intro : F G C
        Dm G C

    C           G
tak tulis ning ati
         Am        Em
nganggo eluh moto iki
  F           C
cerito aku ro kowe
     Dm       G
akeh lika likune..

C          G
sak bendinane
          Am         Em
mesti tak donga-dongake
    F       C
ben supoyo awak dewe
    Dm          G
langgeng..selawase..

  Am             Em
rungokno suorone ati
  F            C   -G/B
lewat lagu ku iki..
    Am          Em
ojo nganti ngelarani
 F         D         G
aku mesti ora mari-mari..

Reff :
         F
 matur nuwun..
     G           C
 wis gelem ngenteni..
              Dm
 ratau mblenjani..
       E             Am
 eling sumpah lan janji..

    G      F
 percoyo wae..
       G           E      Am
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Dm
 ojo sedih atimu
         G              C
 separuh nyowoku.. sliramu..

Am            F                     C
 tulisan ati iki nggambarke kabeh roso
         G                  Am
aku ro kowe sing duweni cerito
            G              F   G
tulung di jogo saling percoyo..

Am          F                  C
 aku ning kene mung eling sliramu
         G                  Am
urip ra iso yen tanpo tresnamu
         G       F   G     Am
kabeh mergo setyoku.. setyoku..

  Am             Em
rungokno suarane ati
  F        C     -G/B
lewat lagu ku iki..
    Am          Em
ojo nganti ngelarani
 F                   G
aku mesti ora mari-mari..

Reff :
         F
 matur nuwun..
     G           C
 wis gelem ngenteni..
              Dm
 ratau mblenjani..
       E             Am
 eling sumpah lan janji..

    G      F
 percoyo wae..
       G           E      Am
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Dm
 ojo sedih atimu
         G
 separuh nyowoku..

         F
 matur nuwun..
     G           C
 wis gelem ngenteni..
              Dm
 ratau mblenjani..
       E             Am
 eling sumpah lan janji..

    G      F
 percoyo wae..
       G           E      Am
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Dm
 ojo sedih atimu
         G             (C)
 separuh nyowoku.. sliramu..

Outro : C G F G
        Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dcis F Bb
        Cm F Bb
 
    Bb          F
tak tulis ning ati
         Gm        Dm
nganggo eluh moto iki
  Dcis          Bb
cerito aku ro kowe
     Cm       F
akeh lika likune..

Bb         F
sak bendinane
          Gm         Dm
mesti tak donga-dongake
    Dcis      Bb
ben supoyo awak dewe
    Cm          F
langgeng..selawase..

  Gm             Dm
rungokno suorone ati
  Dcis           Bb  -F/A
lewat lagu ku iki..
    Gm          Dm
ojo nganti ngelarani
 Dcis        C         F
aku mesti ora mari-mari..

Reff :
         Dcis 
 matur nuwun..
     F           Bb
 wis gelem ngenteni..
              Cm
 ratau mblenjani..
       D             Gm
 eling sumpah lan janji..

    F      Dcis
 percoyo wae..
       F           D      Gm
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Cm
 ojo sedih atimu
         F              Bb
 separuh nyowoku.. sliramu..

Gm            Dcis                    Bb
 tulisan ati iki nggambarke kabeh roso
         F                  Gm
aku ro kowe sing duweni cerito
            F              Dcis  F
tulung di jogo saling percoyo..

Gm          Dcis                 Bb
 aku ning kene mung eling sliramu
         F                  Gm
urip ra iso yen tanpo tresnamu
         F       Dcis  F     Gm
kabeh mergo setyoku.. setyoku..

  Gm             Dm
rungokno suarane ati
  Dcis       Bb   -F/A
lewat lagu ku iki..
    Gm          Dm
ojo nganti ngelarani
 Dcis                  F
aku mesti ora mari-mari..

Reff :
         Dcis 
 matur nuwun..
     F           Bb
 wis gelem ngenteni..
              Cm
 ratau mblenjani..
       D             Gm
 eling sumpah lan janji..

    F      Dcis
 percoyo wae..
       F           D      Gm
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Cm
 ojo sedih atimu
         F
 separuh nyowoku..

         Dcis 
 matur nuwun..
     F           Bb
 wis gelem ngenteni..
              Cm
 ratau mblenjani..
       D             Gm
 eling sumpah lan janji..

    F      Dcis
 percoyo wae..
       F           D      Gm
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Cm
 ojo sedih atimu
         F             (Bb)
 separuh nyowoku.. sliramu..

Outro : Bb F Dcis F
        Gm

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Tulisan Ati, chord dasar Pendhoza - Tulisan Ati, chordtela Pendhoza - Tulisan Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pendhoza - Tulisan Ati, download lagu Pendhoza - Tulisan Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=j8xtT_u6i7c

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari