menu Request
×

Kunci Gitar NDX A.K.A - Loro Ati (feat. PJR) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

159 views
 Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
opo ora eling mbiyen karo aku
G C
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
Am Dm
nanging saiki..kowe tego mblenjani janji
G C
lorone ati... iki ra bakal tak baleni

Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
kowe pancen tego medot talining asmoro
G C
lorone ati nganti ora iso ditambani
Am Dm
tresnaku iki... ora bakal direstuni
G C
ro wong tuomu... nganti tekan aku mati

Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
G C
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
Am Dm
kabeh mau gawe cidro neng atimu
G C
mergane aku dijodokke wong tuoku

Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu..


ORIGINALE IKI MAS GANTENG...

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging...kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging...kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
opo ora eling mbiyen karo aku
B E
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
C#m F#m
nanging saiki..kowe tego mblenjani janji
B E
lorone ati... iki ra bakal tak baleni

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
kowe pancen tego medot talining asmoro
B E
lorone ati nganti ora iso ditambani
C#m F#m
tresnaku iki... ora bakal direstuni
B E
ro wong tuamu... nganti tekan aku mati

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
B E
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
C#m F#m
kabeh mau gawe cidro neng atimu
B E
mergone aku dijodokke wong tuoku

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX A.K.A - Loro Ati (feat. PJR), chord dasar NDX A.K.A - Loro Ati (feat. PJR), chordtela NDX A.K.A - Loro Ati (feat. PJR), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX A.K.A - Loro Ati (feat. PJR), download lagu NDX A.K.A - Loro Ati (feat. PJR) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=oyfw7JgAOVA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari