menu Request
×

Chord NDX A.K.A - Nyekso Batin (feat. PJR) Kunci Gitar Dasar dan Lirik

223 views
 Am     Em      F
kesel atiku sabar ngerteni
C (-G)
ngempet loroning ati
Dm
tresno karo kowe
Am
opo kudu larane
F G Am
nangis batin nganti koyo ngene

Am
wes dek aku sing mundur
Em
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
F
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
C
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Am
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Em
tresno iki..udu dolanan
F G C
loro atiku...ra karuan

*)
F
tresno sing suci
C
saikine tinggal janji
F G C
tangise ati dadi bukti..

Reff:
Am Em
ra kuat aku..nyekso batin lan atiku
F C
trimo o..ketimbang dadi tambah loro
Am Em
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
F G C
iso nompo atiku opo anane..

Am
wes dek ikhlasno aku
Em
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
F
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
C
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Am
njero dodo uwes nerimo
Em
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
F G C
aku tak sing lungo..atiku loro

==Kembali ke : *), Reff [2x]

Outro : Am

--[[Original chord]]--

Gm Dm D#
kesel atiku sabar ngerteni
A# (-F)
ngempet loroning ati
Cm
tresno karo kowe
Gm
opo kudu larane
D# F Gm
nangis batin nganti koyo ngene

Gm
wes dek aku sing mundur
Dm
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
D#
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
A#
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Dm
tresno iki..udu dolanan
D# F A#
loro atiku...ra karuan

*)
D#
tresno sing suci
A#
saikine tinggal janji
D# F A#
tangise ati dadi bukti

Reff:
Gm Dm
ra kuat aku..nyekso batin lan atiku
D# A#
trimo o..ketimbang dadi tambah loro
Gm Dm
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
D# F A#
iso nompo atiku opo anane..

Gm
wes dek ikhlasno aku
Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Gm
njero dodo uwes nerimo
Dm
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
D# F A#
aku tak sing lungo..atiku loro

==Kembali ke : *), Reff [2x]

Outro : Gm

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX A.K.A - Nyekso Batin (feat. PJR), chord dasar NDX A.K.A - Nyekso Batin (feat. PJR), chordtela NDX A.K.A - Nyekso Batin (feat. PJR), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX A.K.A - Nyekso Batin (feat. PJR), download lagu NDX A.K.A - Nyekso Batin (feat. PJR) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=hJjVKiu0n6k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari