menu Request
×

Kunci Gitar NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan (feat. PJR) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

171 views
 Intro : C G F G C

C G
aku ra nyongko bakal ngene akhire
F G C G
tresnoku nelongso sendu dadine
C G
ra kepikiran dadi remuk atiku
F G C G
mingset loro neng dodoku..

*)
F G
nangis batinku
Em Am
trenyuh atiku
F G C
kelingan loromu neng aku..

Reff:
C G
wes cukup ngapusi aku
Am Em
wes cukup nglarani aku
F C
iki ati koyo cor-coran
F G
pura-pura kudu bertahan..

C G
aku ra kroso netes eluhku
Am Em
aku ra ngiro kandas tresnoku
F C
rumangsamu iki kos-kosan
F G C
teko lungo atiku nggo dolanan..

C
stop! ngapusi ati stop! blenjani janji
G
loro sing tak rasakke tresno di sepeleke
F G
atiku wes kejeron nglalekke alon-alon
C G
nanging ora iso mergo wes kebacut tresno

C
atiku iki nangis netese koyo grimis
G
isine roso sayang saiki uwes ilang
F G C G
aduh dek atiku kelaran...

==Kembali ke : *), Reff [2x]

Outro : C

==ORIGINAL CHORD==

Intro : B F# E F# B

B F#
aku ra nyongko bakal ngene akhire
E F# B F#
tresnoku nelongso sendu dadine
B F#
ra kepikiran dadi remuk atiku
E F# B F#
mingset loro neng dodoku..

*)
E F#
nangis batinku
D#m G#m
trenyuh atiku
E F# B
kelingan loromu neng aku..

Reff:
B F#
wes cukup ngapusi aku
G#m D#m
wes cukup nglarani aku
E B
iki ati koyo cor-coran
E F#
pura-pura kudu bertahan..

B F#
aku ra kroso netes eluhku
G#m D#m
aku ra ngiro kandas tresnoku
E B
rumangsamu iki kos-kosan
E F# B
teko lungo atiku nggo dolanan..

B
stop! ngapusi ati stop! blenjani janji
F#
loro sing tak rasakke tresno di sepeleke
E F#
atiku wes kejeron nglalekke alon-alon
B F#
nanging ora iso mergo wes kebacut tresno

B
atiku iki nangis netese koyo grimis
F#
isine roso sayang saiki uwes ilang
E F# B F#
aduh dek atiku kelaran...

==Kembali ke : *), Reff [2x]

Outro : B

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan (feat. PJR), chord dasar NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan (feat. PJR), chordtela NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan (feat. PJR), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan (feat. PJR), download lagu NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan (feat. PJR) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=3enB4N1JI9M

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari