menu Request
×

Kunci Gitar NDX A.K.A - Dalan Anyar Chord Dasar dan Lirik Lengkap

105 views
 Intro : C..Em..F..G..
C..Em..F..G..
C..

C Em
Kembang tebu..sing kabur kanginan
F G
saksi bisu..sing dadi kenangan
C Em
prasetyomu..kuwi mung kiasan
F G
tresnamu saiki wis ilang….

[Reff:]
Am Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
F G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
Am Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
F G (C)
neng kulon terminal kertonegoro….ngawi

[Rap I]
C
Jare kowe setyo malah gandeng wong liyo
Em
mlaku nengarepku koyo ra duwe doso
F
saktenane kowe nganggep aku opo
G
opo kowe sengojo nggawe atiku loro
Am
opo iki balasan tresnoku dinggo sliramu
Em
nganti kembang tebu dadi saksi bisu
F
kelakuanmu neng mburiku jebul koyo pabu
G
wis semene wae cukup kowe neng atiku

C Em
Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
F G
ora garing nadyan mongso ketigo
C Em
tansah eling jamane semono
F G
neng kulon terminal Kertonegoro…

[Reff:]
Am Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
F G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
Am Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
F G (C)
neng kulon terminal kertonegoro….ngawi

[Rap II]
C
Sayang opo kowe tego nglarani aku
Em
nganti aku neteske eluh neng pipiku
F
kowe nggandeng wong liyo mlaku negarepku
G
opo kowe ra iso njogo perasaanku
Am
dalan anyar terminal kertonegoro ngawi
Em
aku weruh dewe nengarep motoku
F
nggawe loro ati rasane pengen mati
G
mergo sliramu..ooo

[Reff:]
Am Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
(karo bribi'anku)
F G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
(opo kowe ora nyana)
Am Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
(karo genda'anku)
F G C
neng kulon terminal Kertonegoro….Ngawi..
(haaa.. konangan aku..)

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX A.K.A - Dalan Anyar, chord dasar NDX A.K.A - Dalan Anyar, chordtela NDX A.K.A - Dalan Anyar, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX A.K.A - Dalan Anyar, download lagu NDX A.K.A - Dalan Anyar mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=-t2OjFDQQso

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari