menu Request
×

Kunci Gitar Keni Ishida Feat. Ardi - Ora Sido Rabi Chord Dasar dan Lirik Lengkap

98 views
 Intro : Am Em F C
        Am Em G..

Am    Em         F            C
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Am      Em         F             G
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Am       Em         F       C
Basan saiki..atiku mbok larani
   Am      Em           F        G
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Am                  Em
Aku pengen nglakoni tresno sing suci
  F                       C
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
  Am                    Em
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
  F                        G
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..

Am                   Em
Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu
  F                       C
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
Am                 Em
Basan saiki awakmu malah sing mundur
  F                G
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..

Am    Em         F            C
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Am      Em         F             G
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Am       Em         F       C
Basan saiki..atiku mbok larani
   Am      Em           F        G
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Musik : F..G..F Em Am..

*)
       C                    G
Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
  Am                Em
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm               G
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       C               G
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Am                Em
mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
   F              C
pancen aku memang dudu jodohmu
   Dm                 G
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       C              G
Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
     Am                   Em
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 F                 C
Atiku saiki rasane koyo wong mati
   Dm               G
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

       C          G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am               Em
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     F             C
Eong tuwaku terus nekokne kowe
  Dm                 G
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Musik : Am..Em..F Dm E..
        Am..G ..F Dm E..
        Dm..Am..Dm..E..

*)
       C                    G
Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
  Am                Em
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm               G
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       C               G
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Am                Em
mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
   F              C
pancen aku memang dudu jodohmu
   Dm                 G
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       C              G
Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
     Am                   Em
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 F                 C
Atiku saiki rasane koyo wong mati
   Dm               G
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

       C          G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am               Em
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     F             C
Eong tuwaku terus nekokne kowe
  Dm                 G
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Outro : F..Em Am..Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em Bm C G
        Em Bm D..

Em    Bm         C            G
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Em      Bm         C             D
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Em       Bm         C       G
Basan saiki..atiku mbok larani
   Em      Bm           C        D
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Em                  Bm
Aku pengen nglakoni tresno sing suci
  C                       G
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
  Em                    Bm
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
  C                        D
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..

Em                   Bm
Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu
  C                       G
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
Em                 Bm
Basan saiki awakmu malah sing mundur
  C                D
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..

Em    Bm         C            G
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Em      Bm         C             D
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Em       Bm         C       G
Basan saiki..atiku mbok larani
   Em      Bm           C        D
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Musik : C..D..C Bm Em..

*)
       G                    D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
  Em                Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 C                 G
Atiku saiki rasane ora karuan
   Am               D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       G               D
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Em                Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
   C              G
pancen aku memang dudu jodohmu
   Am                 D
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       G              D
Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
     Em                   Bm
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 C                 G
Atiku saiki rasane koyo wong mati
   Am               D
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

       G          D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em               Bm
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     C             G
Eong tuwaku terus nekokne kowe
  Am                 D
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Musik : Em..Bm..C Am B..
        Em..D..C Am B..
        Am..Em..Am..B..
 
*)
       G                    D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kur nggo kowe
  Em                Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 C                 G
Atiku saiki rasane ora karuan
   Am               D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       G               D
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Em                Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekne aku
   C              G
pancen aku memang dudu jodohmu
   Am                 D
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       G              D
Yo wis dek aku pancen dudu jodohmu
     Em                   Bm
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 C                 G
Atiku saiki rasane koyo wong mati
   Am               D
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

       G          D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em               Bm
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     C             G
Eong tuwaku terus nekokne kowe
  Am                 D
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Outro : C..Bm Em..Em

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop mudah, kunci gitar Hip Hop, chord lagu Keni Ishida Feat. Ardi - Ora Sido Rabi, chord dasar Keni Ishida Feat. Ardi - Ora Sido Rabi, chordtela Keni Ishida Feat. Ardi - Ora Sido Rabi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Keni Ishida Feat. Ardi - Ora Sido Rabi, download lagu Keni Ishida Feat. Ardi - Ora Sido Rabi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop di youtube: https://youtube.com/watch?v=jnScq96biH4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari