menu Request
×

Kunci Gitar L Sista Feat. Prastafa - Lungamu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

202 views
 Intro : C F G C
C-G/B-Am F G C
Am F G C….

L Sista
C G Am
Mas ngapuranen aku
F G C
Tak jaluk kowe lilakke lungaku
F G
Kabeh iki salahku
C Am
Sing mblenjani janjiku
F G C
Wis gawe loro neng njero atimu..

Prastafa
C G Am
Dek..tegane awakmu
F G C
Wis nggawe cidro neng njero atiku
F G
Kabeh roso sayangku
C Am
Amung kanggo sliramu
F G C
Ningopo kowe tinggalke tresnaku..

L Sista
C
..Percoyo mbarang gusti
G Am
yen pancen iki dalan uripku
Am F
Dudu maksude awakku nglarani sliramu
G C
Nyuwun pangapuro yen wis nglarani atimu
C F
Aku njaluk kowe iso nglilakke lungaku
G C
Kudu iso nompo yen pancen iki dalane
Am F
Kuwi kudu nompo yen pancen iki takdire
G C
Pancen iki kabeh salahku sak kabehane
C
Gawe kowe keciwo..

Prastafa
Reff:
F G C Am
Ikhlas atiku tak lilakke lungamu
F G C
Senajan loro neng njero atiku
F G C Am
Mugo sliramu nemokke dalan uripmu
F G C
Karo wong liyo sing dadi pilihanmu..

L Sista
C G Am
Mas ngapuranen aku
F G C
Tak jaluk kowe lilakke lungaku
F G
Kabeh iki salahku
C Am
Sing mblenjani janjiku
F G C
Wis gawe loro neng njero atimu..

Prastafa
C G Am
Dek..tegane awakmu
F G C
Wis nggawe cidro neng njero atiku
F G
Kabeh roso sayangku
C Am
Amung kanggo sliramu
F G C
Ningopo kowe tinggalke tresnaku..

L Sista
C G Am
..Aku percoyo yen kowe bakal urip mulyo
Am F
Tambani atimu sing tau keronto-ronto
G C
Nglalekke awakku sing gawe kowe nelongso
C F
Sesandingan bebrayan karo wanito liyo
G C
Nyuwun sewu yen wis gawe laraning atimu
Am F
Ngapuranen aku gawe nelongso batinmu
G C
Saiki tak jaluk lalekno kabeh rosomu
C
Mugo luwih becik lakune dalan uripmu..

Prastafa
Reff:
F G C Am
Ikhlas atiku tak lilakke lungamu
F G C
Senajan loro neng njero atiku
F G C Am
Mugo sliramu nemokke dalan uripmu
F G C
Karo wong liyo sing dadi pilihanmu..

F G C Am
Ikhlas atiku tak lilakke lungamu
F G C
Senajan loro neng njero atiku
F G C Am
Mugo sliramu nemokke dalan uripmu
F G C
Karo wong liyo sing dadi pilihanmu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop mudah, kunci gitar Hip Hop, chord lagu L Sista Feat. Prastafa - Lungamu, chord dasar L Sista Feat. Prastafa - Lungamu, chordtela L Sista Feat. Prastafa - Lungamu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu L Sista Feat. Prastafa - Lungamu, download lagu L Sista Feat. Prastafa - Lungamu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop di youtube: https://youtube.com/watch?v=ClJnT16Smt8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari