menu Request
×

Chord Happy Asmara - Lemah Teles Kunci Gitar Dasar dan Lirik

566 views
Capo : Fret 2

Intro C Bm Am A
        Dm A Dm Fm -G

  C      G        Am
Jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
        Dm
malih dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 Mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Chorus
         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C
 Gusti sing bakal bales..

Int. C G Am Em
       F Em  Dm Fm
       F Em  Am
       Dm G 

  C      G        Am
Jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
        Dm
malih dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 Mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Chorus
         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C
 Gusti sing bakal bales..

         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C   F C
 Gusti sing bakal bales..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Lemah Teles , chord dasar Happy Asmara - Lemah Teles , chordtela Happy Asmara - Lemah Teles , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Lemah Teles , download lagu Happy Asmara - Lemah Teles mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=3tmwbTeQWmk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari