menu Request
×

Happy Asmara - Cuma Saya MP3 dan Lirik Lagu

69 views

Berikut adalah lirik lagu Happy Asmara - Cuma Saya dari Happy Asmara. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

sayang kalo bosan ko bilang
jangan ko pigi dan menghilang
ya kalo sa salah tolong diubah
bukannya ko langsung berubah

ko mo cari yang bagaimana
ko mo dapat juga dimana
biar ko sampe ke ujung dunia
yang mengerti ko tu cuma saya

ko bola bale su macam deng setrika
ko sombong sampe stelan lupa sa
bila ada waktu mari tong berbincang
sio ade kaka jang ko hilang hilang

yeah nah ko pigi cari yang lebih dari
sa ini sudah yang paling mengerti
dari baik buruk tangkis ko pu beu beu
sayang kasi enak ya
enak macam papeda deng heu

ko pikir lagi, stop lupa diri
sampe mana tetap sa yang koi cari
ko pu gelisah sa yang kas tenang
sa paling hafal
sa yang tau cara kas senang

ko mo cari yang bagaimana
ko mo dapat juga dimana
biar ko sampe ke ujung dunia
yang mengerti ko tu cuma saya

jang ko mo slak, sombong untuk jalan pica bunga
sa yang su mengerti dong su tau ko sa punya
mo jalan sampe mana, mo sakit bagaimana
pasti ko cari saya ko tra akan lupa saya

sa yang su kopeng harga diri lapis belis
ko pu manja goyang lidah sambil angkat alis
mo stelan jurus remot andalan apa bilang
kalo bosan kasi tau ko pu cara jang menghilang

sejauh apa ko menlangkah tapi
tetap ada sa dan ko akan kembali
ko pu slak, ko pu skak, sa su hafal mati
sampe cara kas nyaman pun cuman sa saja yang mengerti

yei cinta ko punya untuk seutuhnya
mo cari sampe dimana tetap sa ni ko pu rumah
semuanya indah tinggal ikut ko pu suka
mana jalan yang ko pilih semua bebas dan terbuka

ko mo cari yang bagaimana
ko mo dapat juga dimana
biar ko sampe ke ujung dunia
yang mengerti ko tu cuma saya

cukardeleng sayang koi main apa e
mo tampeleng tapi sio sa pu sayang e
ko pu busuk sa tau ko pu katu sa tau
ko pigi baru begemana kalo aroolu jauh

ko cari kalo memang ada yang seperti
sa sayang slalu sayang dan paling mengerti
adoo ko jahat patah sa pu hati
pigi pigi ko ikut ko pu mau

aku ra ngerti kowe neng endi
kowe ninggal aku lungo tanpo ngabari
ra tak goleki, ra tak getuni
mergo saiki aku wes nutup ati

kowe seng ngelarani opo kowe wes lali
kok malah saiki kowe ngajak aku bali
ra bakal sudi mending ku cari pengganti
pergi saja pergi jo nggawe loro ati

ko mo cari yang bagaimana
ko mo dapat juga dimana
biar ko sampe ke ujung dunia
yang mengerti ko tu cuma saya

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Cuma Saya, chord dasar Happy Asmara - Cuma Saya, chordtela Happy Asmara - Cuma Saya, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Cuma Saya, download lagu Happy Asmara - Cuma Saya mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=qfi5ACrvaRA

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari