menu Request
×

Kunci Gitar Happy Asmara - Ilusi Ra No Pinggire Chord Dasar dan Lirik Lengkap

145 views
 Capo ♪ fret 2

Intro : Dm G Am..

Am                   Dm
ra nate luput.. sliramu neng angenku..
G                C
ra nate biso aku lali sliramu..
F                   Dm
kebacut tresno karo uwong sing kleru..
E               Am
kowe.. sisihane koncoku..

Int. Am..

G                      C
kangenku iki koyo neng pucuk atine..
Dm                 E
tresno iki koyo ilusi ra no pinggire..

Reff :
     Dm              G
 tresno.. ningopo mampir ning atiku..
        C                        F
 kowe salah.. sing milih panggon lan wektu..
      Dm              G
 ra kuat.. aku sing nahan roso..
       C
 aku kesikso.. ho.. oooo..

     Dm                   G
 tresno.. bingung nggonku ngimbangi..
        C          F
 milih aku.. utowo koncoku..
           Dm
 po pantes yen blenjani..
       G                 Am
 ati dadi nangis nggayuh sliramu..

Musik : Dm G C F -Em
        Dm E Am..

Am                   Dm
ra nate luput.. sliramu neng angenku..
G                C
ra nate biso aku lali sliramu..
F                   Dm
kebacut tresno karo uwong sing kleru..
E               Am
kowe.. sisihane koncoku..

G                      C
kangenku iki koyo neng pucuk atine..
Dm                 E
tresno iki koyo ilusi ra no pinggire..

Reff :
     Dm              G
 tresno.. ningopo mampir ning atiku..
        C                        F
 kowe salah.. sing milih panggon lan wektu..
      Dm              G
 ra kuat.. aku sing nahan roso..
       C
 aku kesikso.. ho.. o..

     Dm                   G
 tresno.. bingung nggonku ngimbangi..
        C          F
 milih aku.. utowo koncoku..
           Dm
 po pantes yen blenjani..
       G                 Am
 ati dadi nangis nggayuh sliramu..

     Dm              G
 tresno.. ningopo mampir ning atiku..
        C                        F
 kowe salah.. sing milih panggon lan wektu..
      Dm              G
 ra kuat.. aku sing nahan roso..
       C
 aku kesikso.. ho.. wo..

     Dm                   G
 tresno.. bingung nggonku ngimbangi..
        C          F
 milih aku.. utowo koncoku..
           Dm
 po pantes yen blenjani..
       G                 Am
 ati dadi nangis nggayuh sliramu..

Outro : F G Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em A Bm..

Bm                   Em
ra nate luput.. sliramu neng angenku..
A                D
ra nate biso aku lali sliramu..
G                   Em
kebacut tresno karo uwong sing kleru..
F#              Bm
kowe.. sisihane koncoku..

Int. Bm..

A                      D
kangenku iki koyo neng pucuk atine..
Em                 F#
tresno iki koyo ilusi ra no pinggire..

Reff :
     Em              A
 tresno.. ningopo mampir ning atiku..
        D                        G
 kowe salah.. sing milih panggon lan wektu..
      Em              A
 ra kuat.. aku sing nahan roso..
       D
 aku kesikso.. ho.. oooo..

     Em                   A
 tresno.. bingung nggonku ngimbangi..
        D          G
 milih aku.. utowo koncoku..
           Em
 po pantes yen blenjani..
       A                 Bm
 ati dadi nangis nggayuh sliramu..

Musik : Em A D G -F#m
        Em F# Bm..

Bm                   Em
ra nate luput.. sliramu neng angenku..
A                D
ra nate biso aku lali sliramu..
G                   Em
kebacut tresno karo uwong sing kleru..
F#              Bm
kowe.. sisihane koncoku..

A                      D
kangenku iki koyo neng pucuk atine..
Em                 F#
tresno iki koyo ilusi ra no pinggire..

Reff :
     Em              A
 tresno.. ningopo mampir ning atiku..
        D                        G
 kowe salah.. sing milih panggon lan wektu..
      Em              A
 ra kuat.. aku sing nahan roso..
       D
 aku kesikso.. ho.. o..

     Em                   A
 tresno.. bingung nggonku ngimbangi..
        D          G
 milih aku.. utowo koncoku..
           Em
 po pantes yen blenjani..
       A                 Bm
 ati dadi nangis nggayuh sliramu..

     Em              A
 tresno.. ningopo mampir ning atiku..
        D                        G
 kowe salah.. sing milih panggon lan wektu..
      Em              A
 ra kuat.. aku sing nahan roso..
       D
 aku kesikso.. ho.. wo..

     Em                   A
 tresno.. bingung nggonku ngimbangi..
        D          G
 milih aku.. utowo koncoku..
           Em
 po pantes yen blenjani..
       A                 Bm
 ati dadi nangis nggayuh sliramu..

Outro : G A Bm..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Ilusi Ra No Pinggire, chord dasar Happy Asmara - Ilusi Ra No Pinggire, chordtela Happy Asmara - Ilusi Ra No Pinggire, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Ilusi Ra No Pinggire, download lagu Happy Asmara - Ilusi Ra No Pinggire mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=WF6J1mLfLFM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari