menu Request
×

Chord Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) Kunci Gitar Dasar dan Lirik

204 views
Capo di fret 5

(Intro) Am C Dm E
        Am C Dm E
        F G Am

              Am
teles tatune ati..
      E                Am
seng mbiyen tau mbok gawe..
E                Am
 awakmu ngetok maneh..
        E                Am
neng nduwur tatu sing mbiyen..

A                Dm
 ra bakal dadi impianku..
G                    C
 sing peteng ra tak angen angen
Am               Dm
 garinge banyu moto
                  Am
ngelingi katresnanmu
             Dm E    E
saiki amung angenan..

                  Am
aku sih panggah kelingan..
  E                Am
kenangan naliko mbiyen..
E                    Am
 tresno sing wis kepatri..
    E               Am
tak simpen dadi kenangan..

A                Dm
 ra popo tak lakoni loro..
G               C
 ra popo aku nandang loro..
Am               Dm
 mugo'o kowe ngerti
            Am
aku ora setuju
                  E
lungomu ninggalke aku
           Am
gawe loro atiku..

Dm
bener jare pujonggo
  C                       E
selasih tak songko mayang-mayang
                      Am
tak songkone godong selodo
Dm                          C
wong ra seneng tak kiro tresno
                   B
nanging aku ora kroso
                E
mergo aku iki sopo..

(Chorus)
Am               Dm
kenang kenangen aku sayang
      G                    C
ngangeno awakku neng njero angenmu
         F
sing ninggalke aku
         Dm
nganti tekan seprene
        E
adoh ngoyak impen
                  A
seng durung mesti nyatane..

Am               Dm
raino yen udan deres teko
    G              C
ra iso nambani lorone ati
     F
tak angen tresnomu
           Dm
nggedek'ke rosoku
           E
ra nyongko tresnomu
         Am
mung angenan semu..

(Int.) Dm E F E
       Dm  Am  F G Am..

Dm
bener jare pujonggo
  C                       E
selasih tak songko mayang-mayang
                      Am
tak songkone godong selodo
Dm                          C
wong ra seneng tak kiro tresno
                   B
nanging aku ora kroso
                E
mergo aku iki sopo..

(Chorus)
Am               Dm
kenang kenangen aku sayang
      G                    C
ngangeno awakku neng njero angenmu
         F
sing ninggalke aku
         Dm
nganti tekan seprene
        E
adoh ngoyak impen
                  A
seng durung mesti nyatane..

Am               Dm
raino yen udan deres teko
    G              C
ra iso nambani lorone ati
     F
tak angen tresnomu
           Dm
nggedek'ke rosoku
           E
ra nyongko tresnomu
         Am
mung angenan semu..

Am               Dm
kenang kenangen aku sayang
      G                    C
ngangeno awakku neng njero angenmu
         F
sing ninggalke aku
         Dm
nganti tekan seprene
        E
adoh ngoyak impen
                  A
seng durung mesti nyatane..

Am               Dm
raino yen udan deres teko
    G              C
ra iso nambani lorone ati
     F
tak angen tresnomu
           Dm
nggedek'ke rosoku
           E
ra nyongko tresnomu
         Am
mung angenan semu..

(Outro) Dm E F E Am





(Intro) Dm F Gm A
        Dm F Gm A
        Bb C Dm

              Dm
teles tatune ati..
      A                Dm
seng mbiyen tau mbok gawe..
A                Dm
 awakmu ngetok maneh..
        A                Dm
neng nduwur tatu sing mbiyen..

D                Gm
 ra bakal dadi impianku..
C                    F
 sing peteng ra tak angen angen
Dm               Gm
 garinge banyu moto
                  Dm
ngelingi katresnanmu
             Gm A    A
saiki amung angenan..

                  Dm
aku sih panggah kelingan..
  A                Dm
kenangan naliko mbiyen..
A                    Dm
 tresno sing wis kepatri..
    A               Dm
tak simpen dadi kenangan..

D                Gm
 ra popo tak lakoni loro..
C               F
 ra popo aku nandang loro..
Dm               Gm
 mugo'o kowe ngerti
            Dm
aku ora setuju
                  A
lungomu ninggalke aku
           Dm
gawe loro atiku..

Gm
bener jare pujonggo
  F                       A
selasih tak songko mayang-mayang
                      Dm
tak songkone godong selodo
Gm                          F
wong ra seneng tak kiro tresno
                   E
nanging aku ora kroso
                A
mergo aku iki sopo..

(Chorus)
Dm               Gm
kenang kenangen aku sayang
      C                    F
ngangeno awakku neng njero angenmu
         Bb
sing ninggalke aku
         Gm
nganti tekan seprene
        A
adoh ngoyak impen
                  D
seng durung mesti nyatane..

Dm               Gm
raino yen udan deres teko
    C              F
ra iso nambani lorone ati
     Bb
tak angen tresnomu
           Gm
nggedek'ke rosoku
           A
ra nyongko tresnomu
         Dm
mung angenan semu..

(Int.) Gm A Bb A
       Gm  Dm  Bb C Dm..

Gm
bener jare pujonggo
  F                       A
selasih tak songko mayang-mayang
                      Dm
tak songkone godong selodo
Gm                          F
wong ra seneng tak kiro tresno
                   E
nanging aku ora kroso
                A
mergo aku iki sopo..

(Chorus)
Dm               Gm
kenang kenangen aku sayang
      C                    F
ngangeno awakku neng njero angenmu
         Bb
sing ninggalke aku
         Gm
nganti tekan seprene
        A
adoh ngoyak impen
                  D
seng durung mesti nyatane..

Dm               Gm
raino yen udan deres teko
    C              F
ra iso nambani lorone ati
     Bb
tak angen tresnomu
           Gm
nggedek'ke rosoku
           A
ra nyongko tresnomu
         Dm
mung angenan semu..

Dm               Gm
kenang kenangen aku sayang
      C                    F
ngangeno awakku neng njero angenmu
         Bb
sing ninggalke aku
         Gm
nganti tekan seprene
        A
adoh ngoyak impen
                  D
seng durung mesti nyatane..

Dm               Gm
raino yen udan deres teko
    C              F
ra iso nambani lorone ati
     Bb
tak angen tresnomu
           Gm
nggedek'ke rosoku
           A
ra nyongko tresnomu
         Dm
mung angenan semu..

(Outro) Gm A Bb A Dm

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa), chord dasar Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa), chordtela Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa), download lagu Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=q_4S6te0XFs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari