menu Request
×

Kunci Gitar GMLT - Ngertenono Ati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

118 views
 Capo di fret 2

Intro : C F G C Dm G C..

    C       F 
Aku ra.. nuntut
       G             C
opo meneh nglarang keras
  Dm        G           C
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    C      F           G           C
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Dm       G          C
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Reff :
     F          G         C         Am
 Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
      Dm            G         C
 Pesenku siji kabeh ono batas wajare
     F             G
 Aku ra bakal b'rontak
            C             Am
 Ndak kur gawe kekancanmu rusak
        Dm                G        C
 Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

      C
Gembredek rakaruan
        F
Roso pengen muntah tenan
      G
Ngematke le temenan
        C
nganti iso mesra tenan
   Dm
Di pikir dewasa
        G
ojo nganti salah paham
   C
Pancen kowe pinter
         C
mileh konco sing ngacengan

         C
Madep mantep pas ro aku
     F
kowe di gawe ngguyu
       G
Lakon aku ning mburimu
         C
terbakar api cemburu
    Dm
Senajan aku ngerti
       G
kui ki kanca kancamu
   C
Ngires ati loro
        C
kumat untu dadi ngilu

Musik : C F G C Dm G C..[2x]

    C       F 
Aku ra.. nuntut
       G             C
opo meneh nglarang keras
  Dm        G           C
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    C      F           G           C
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Dm       G          C
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Reff :
     F          G         C         Am
 Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
      Dm            G         C
 Pesenku siji kabeh ono batas wajare
     F             G
 Aku ra bakal b'rontak
            C             Am
 Ndak kur gawe kekancanmu rusak
        Dm                G        C
 Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D G A D Em A D..

    D       G   
Aku ra.. nuntut 
       A             D
opo meneh nglarang keras 
  Em        A           D
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    D      G           A           D
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Em       A          D
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Reff :
     G          A         D         Bm
 Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
      Em            A         D
 Pesenku siji kabeh ono batas wajare
     G             A
 Aku ra bakal b'rontak 
            D             Bm
 Ndak kur gawe kekancanmu rusak 
        Em                A        D
 Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

      D
Gembredek rakaruan 
        G
Roso pengen nguntap tenan
      A
Ngematke le temenan 
        D
nganti iso mesra tenan 
   Em
Di pikir dewasa 
        A
ojo nganti salah paham
   D
Pancen kowe pinter 
         D
mileh konco sing ngacengan

         D
Madep mantep pas ro aku 
     G
kowe di gawe ngguyu
       A
Lakon aku ning mburimu 
         D
terbakar api cemburu
    Em
Senajan aku ngerti 
       A
kui ki kanca kancamu
   D
Ngires ati loro 
        D
kumat untu dadi ngilu

Musik : D G A D Em A D..[2x]

    D       G   
Aku ra.. nuntut 
       A             D
opo meneh nglarang keras 
  Em        A           D
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    D      G           A           D
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Em       A          D
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Reff :
     G          A         D         Bm
 Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
      Em            A         D
 Pesenku siji kabeh ono batas wajare
     G             A
 Aku ra bakal b'rontak 
            D             Bm
 Ndak kur gawe kekancanmu rusak 
        Em                A        D
 Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

Outro : D

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GMLT mudah, kunci gitar GMLT, chord lagu GMLT - Ngertenono Ati, chord dasar GMLT - Ngertenono Ati, chordtela GMLT - Ngertenono Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu GMLT - Ngertenono Ati, download lagu GMLT - Ngertenono Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GMLT di youtube: https://youtube.com/watch?v=DjHH_Y5YumA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari GMLT

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari