menu Request
×

Kunci Gitar GMLT - Malek Bedo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

122 views
 Intro : C G Am G
        F C G..

            C
walah jan kowe
      G         Am
sakploke kenal de'e
  Em       F
kowe udu kowe
          C           Dm  G
koyo sing tak kenal kae..

          C
aku ra ngiro
      G       Am
kok kowe iso bedo
Em           F
opo ra rumongso
       C          Dm  G
yen sambat karo sopo..

   F
saiki aku ngerti
     Em
kowe wes ra peduli
       F
kowe luwih milih de'e
         G
timbang aku sing slalu
ono nggo kowe..

Reff :
      C              G
 a..repo kowe uwes lali
     Am               Em
 aku iseh tetep ngenteni
       F
 kapan awakmu bali
           C
 teko ning atiku iki
     G
 aku kangen kowe sing wingi..

         C              G
 sak..ploke kowe ono dekne
      Am            Em
 kowe iki wes udu kowe
     F
 aku wes tok lalekne
     C
 aku tok tinggal dewe
   Dm         G   C
 kowe malek bedo..

Interlude : C G Am Em
            F C Dm G

            C
walah jan kowe
      G         Am
sakploke kenal de'e
  Em       F
kowe udu kowe
          C           Dm  G
koyo sing tak kenal kae..

          C
aku ra ngiro
      G       Am
kok kowe iso bedo
Em           F
opo ra rumongso
       C          Dm  G
yen sambat karo sopo..

   F
saiki aku ngerti
     Em
kowe wes ra peduli
       F
kowe luwih milih de'e
         G
timbang aku sing slalu
ono nggo kowe..

Reff :
      C              G
 a..repo kowe uwes lali
     Am               Em
 aku iseh tetep ngenteni
       F
 kapan awakmu bali
           C
 teko ning atiku iki
     Dm                  G
 aku kangen kowe sing wingi..

         C              G
 sak..ploke kowe ono dekne
      Am            Em
 kowe iki wes udu kowe
     F
 aku wes tok lalekne
     C
 aku tok tinggal dewe
   Dm         G    A
 kowe malek bedo.. oo..

(Overtune)
      D              A
 a..repo kowe uwes lali
     Bm               F#m
 aku iseh tetep ngenteni
       G
 kapan awakmu bali
           D
 teko ning atiku iki
     Em                 A
 aku kangen kowe sing wingi..

          D             A
 sak..ploke kowe ono dekne
      Bm            F#m
 kowe iki wes udu kowe
     G
 aku wes tok lalekne
     D
 aku tok tinggal dewe
   Em         A  D
 kowe malek bedo oo...

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G# D# Fm D# 
        C# G# D#..

            G#
walah jan kowe
      D#          Fm
sakploke kenal de'e
  Cm       C#
kowe udu kowe
          G#          A#m D#
koyo sing tak kenal kae..

          G#
aku ra ngiro
      D#       Fm
kok kowe iso bedo 
Cm           C#
opo ra rumongso
       G#         A#m D#
yen sambat karo sopo..

   C#
saiki aku ngerti
     Cm
kowe wes ra peduli
       C#
kowe luwih milih de'e
         D#
timbang aku sing slalu 
ono nggo kowe.. 

Reff :
      G#             D# 
 a..repo kowe uwes lali
     Fm               Cm
 aku iseh tetep ngenteni
       C#
 kapan awakmu bali 
           G#
 teko ning atiku iki
     D#
 aku kangen kowe sing wingi..

         G#             D# 
 sak..ploke kowe ono dekne
      Fm            Cm
 kowe iki wes udu kowe
     C#
 aku wes tok lalekne
     G#
 aku tok tinggal dewe
   A#m        D#  G#
 kowe malek bedo..

Musik : G# D# Fm Cm
        C# G# A#m D#

            G#
walah jan kowe
      D#          Fm
sakploke kenal de'e
  Cm       C#
kowe udu kowe
          G#          A#m D#
koyo sing tak kenal kae..

          G#
aku ra ngiro
      D#       Fm
kok kowe iso bedo 
Cm           C#
opo ra rumongso
       G#         A#m D#
yen sambat karo sopo..

   C#
saiki aku ngerti
     Cm
kowe wes ra peduli
       C#
kowe luwih milih de'e
         D#
timbang aku sing slalu 
ono nggo kowe.. 

Reff :
      G#             D# 
 a..repo kowe uwes lali
     Fm               Cm
 aku iseh tetep ngenteni
       C#
 kapan awakmu bali 
           G#
 teko ning atiku iki
     A#m                 D#
 aku kangen kowe sing wingi..

         G#             D# 
 sak..ploke kowe ono dekne
      Fm            Cm
 kowe iki wes udu kowe
     C#
 aku wes tok lalekne
     G#
 aku tok tinggal dewe
   A#m        D#   F
 kowe malek bedo.. oo..

(Overtune)
      A#             F
 a..repo kowe uwes lali
     Gm               Dm
 aku iseh tetep ngenteni
       D#
 kapan awakmu bali 
           A#
 teko ning atiku iki
     Cm                 F
 aku kangen kowe sing wingi..

          A#            F
 sak..ploke kowe ono dekne
      Gm            Dm
 kowe iki wes udu kowe
     D#
 aku wes tok lalekne
     A#
 aku tok tinggal dewe
   Cm         F  A#
 kowe malek bedo oo...

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GMLT mudah, kunci gitar GMLT, chord lagu GMLT - Malek Bedo, chord dasar GMLT - Malek Bedo, chordtela GMLT - Malek Bedo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu GMLT - Malek Bedo, download lagu GMLT - Malek Bedo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GMLT di youtube: https://youtube.com/watch?v=ky4Xvj8SdIo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari GMLT

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari