menu Request
×

Kunci Gitar GMLT - Cukup Ngerti Chord Dasar dan Lirik Lengkap

31 views
Capo fret 5

Intro : F G Em A Dm G C..
        F G Em A Dm G C..

    C          G
ceritoku tak tulis..
       F          C
seko kabeh pengalaman..
       C
bola bali tok larani..
         Dm        G
nanging aku isih sayang..

    C           G
yen tak pikir-pikir..
       F       C
mesake dewe atiku..
         C
nresnani wong koyo kowe..
        Dm        G
sing atine koyo watu..

    Am         Em
kudune kowe ngakoni..
     F               C
sopo to aku neng uripmu..
    Am         Em
ora malah mbebani..
       F      G
gelani atiku iki..

Reff :
                    F
 lan mung cukup ngerti..
     G       Em
 lorone ati iki..
       A        Dm
 tak gawe ora popo..
        G        C
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      F
 senajan nyesek ning ati..
         G        Em
 mungkin ra iso mari..
       A         Dm
 tetep tak upayakke..
   F           G       C
 bakoh mempertahanke kowe..

             F                      G
aku cen ra bagus koyo sing tok karepke
            Em                     Am
aku yo ra sugih koyo sing tok impekke
                  F
nanging tak persembahke
                  G
opo sing tak nduweni mung nggo kowe
           C
sing neng ati ra ono sek genteni..

                    F
perjuanganku nggo kowe
                 G
ora tau kurang kurang
              Em                    Am
sikapmu neng aku isih koyo kurang sayang
            F                       G
padahal aku yakin kowe tak nggo tenanan
                     C
ning rosomu nggo awakku kok isih koyo dolanan..

    Am         Em
kudune kowe ngakoni..
     F               C
sopo to aku neng uripmu..
    Am        Em
ora malah bebani..
       F      G
gelani atiku iki..

Reff :
                    F
 lan mung cukup ngerti..
     G       Em
 lorone ati iki..
       A        Dm
 tak gawe ora popo..
        G        C
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      F
 senajan nyesek ning ati..
         G        Em
 mungkin ra iso mari..
       A         Dm
 tetep tak upayakke..
   F           G       C
 bakoh mempertahanke kowe..

                    F
 lan mung cukup ngerti..
     G       Em
 lorone ati iki..
       A        Dm
 tak gawe ora popo..
        G        C
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      F
 senajan nyesek ning ati..
         G        Em
 mungkin ra iso mari..
       A         Dm
 tetep tak upayakke..
   F           G       C  C#
 bakoh mempertahanke kowe..

(overtune)
                    F#
 lan mung cukup ngerti..
     G#      Fm
 lorone ati iki..
       A#       D#m
 tak gawe ora popo..
        G#       C#
 tak anggep ora ono opo-opo.. hoo..

                      F#
 senajan nyesek ning ati..
         G#             Fm
 mungkin ra bakal iso mari..
       A#     D#m
 tetep tak upayakke..
   F#          G#      C#
 bakoh mempertahanke kowe..
   F#          G#      C#
 bakoh mempertahanke kowe..
   D#m         G#      F#
 bakoh mempertahanke kowe..
     F#m     C#
 hu uu.. u.. uu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb C Am D Gm C F..
        Bb C Am D Gm C F..

    F          C
ceritoku tak tulis..
       Bb         F
seko kabeh pengalaman..
       F
bola bali tok larani..
         Gm        C
nanging aku isih sayang..

    F           C
yen tak pikir-pikir..
       Bb      F
mesake dewe atiku..
         F
nresnani wong koyo kowe..
        Gm        C
sing atine koyo watu..

    Dm         Am
kudune kowe ngakoni..
     Bb              F
sopo to aku neng uripmu..
    Dm         Am
ora malah mbebani..
       Bb     C
gelani atiku iki..

Reff :
                    Bb
 lan mung cukup ngerti..
     C       Am
 lorone ati iki..
       D        Gm
 tak gawe ora popo..
        C        F
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      Bb
 senajan nyesek ning ati..
         C        Am
 mungkin ra iso mari..
       D         Gm
 tetep tak upayakke..
   Bb          C       F
 bakoh mempertahanke kowe..

             Bb                     C
aku cen ra bagus koyo sing tok karepke
            Am                     Dm
aku yo ra sugih koyo sing tok impekke
                  Bb
nanging tak persembahke
                  C
opo sing tak nduweni mung nggo kowe
           F
sing neng ati ra ono sek genteni..

                    Bb
perjuanganku nggo kowe
                 C
ora tau kurang kurang
              Am                    Dm
sikapmu neng aku isih koyo kurang sayang
            Bb                      C
padahal aku yakin kowe tak nggo tenanan
                     F
ning rosomu nggo awakku kok isih koyo dolanan..

    Dm         Am
kudune kowe ngakoni..
     Bb              F
sopo to aku neng uripmu..
    Dm        Am
ora malah bebani..
       Bb     C
gelani atiku iki..

Reff :
                    Bb
 lan mung cukup ngerti..
     C       Am
 lorone ati iki..
       D        Gm
 tak gawe ora popo..
        C        F
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      Bb
 senajan nyesek ning ati..
         C        Am
 mungkin ra iso mari..
       D         Gm
 tetep tak upayakke..
   Bb          C       F
 bakoh mempertahanke kowe..

                    Bb
 lan mung cukup ngerti..
     C       Am
 lorone ati iki..
       D        Gm
 tak gawe ora popo..
        C        F
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      Bb
 senajan nyesek ning ati..
         C        Am
 mungkin ra iso mari..
       D         Gm
 tetep tak upayakke..
   Bb          C       F  F#
 bakoh mempertahanke kowe..

(overtune)
                    B
 lan mung cukup ngerti..
     C#      Bbm
 lorone ati iki..
       D#     G#m
 tak gawe ora popo..
        C#       F#
 tak anggep ora ono opo-opo.. hoo..

                      B
 senajan nyesek ning ati..
         C#             Bbm
 mungkin ra bakal iso mari..
       D#     G#m
 tetep tak upayakke..
   B           C#      F#
 bakoh mempertahanke kowe..
   B           C#      F#
 bakoh mempertahanke kowe..
   G#m         C#      B
 bakoh mempertahanke kowe..
     Bm      F#
 hu uu.. u.. uu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GMLT mudah, kunci gitar GMLT, chord lagu GMLT - Cukup Ngerti, chord dasar GMLT - Cukup Ngerti, chordtela GMLT - Cukup Ngerti, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu GMLT - Cukup Ngerti, download lagu GMLT - Cukup Ngerti mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GMLT di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZVZNOvsr7lY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari GMLT

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari