menu Request
×

Kunci Gitar Didi Kempot - Ngimpi Ora Turu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

223 views
 Intro : G..C..F G C G..
 
         C
ngimpi nanging ora turu
    C                    Dm
paribasan ing sak bendinaku
         G
koyo toh ngenteni watu
       G                      C   G
kang kumambang sak duwuring banyu..

         C
konco koncoku wis kondho
   C                        F
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  C
nanging atiku kebacut tresno
G                   C
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  G
  opo ora eling lelakuanku..
                    C
  opo ra eling janjimu..
                F
  tresno kang suci..
      G                      C
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  G
  opo ora eling lelakuanku..
                   C
  opo ora eling janji-janjimu..
                F
  tresno kang suci..
        G                     C
  pungkasane jebul mung ono lathi..

Musik : F..C..G..C..
        F..C..G..C..G..

         C
konco koncoku wis kondho
   C                        F
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  C
nanging atiku kebacut tresno
G                   C
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  G
  opo ora eling lelakuanku..
                    C
  opo ra eling janjimu..
                F
  tresno kang suci..
      G                    C
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  G
  opo ora eling lelakuanku..
                      C
  opo ora eling janji-janjimu..
                F
  tresno kang suci..
      G                      C
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
                F
  tresno kang suci..
      G                      F
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
        C
  mmm hemmm..

==CAPO DI FRET 4]]

Intro : A..D..G A D A..
 
         D
ngimpi nanging ora turu
    D                    Em
paribasan ing sak bendinaku
         A
koyo toh ngenteni watu
       A                      D  A
kang kumambang sak duwuring banyu..

         D
konco koncoku wis kondho
   D                        G
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  D
nanging atiku kebacut tresno
A                   D
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  A
  opo ora eling lelakuanku..
                    D
  opo ra eling janjimu..
                G
  tresno kang suci..
      A                      D
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  A
  opo ora eling lelakuanku..
                   D
  opo ora eling janji-janjimu..
                G
  tresno kang suci..
        A                     D
  pungkasane jebul mung ono lathi..

Musik : G..D..A..D..
        G..D..A..D..A..

         D
konco koncoku wis kondho
   D                        G
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  D
nanging atiku kebacut tresno
A                   D
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  A
  opo ora eling lelakuanku..
                    D
  opo ra eling janjimu..
                G
  tresno kang suci..
      A                    D
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  A
  opo ora eling lelakuanku..
                      D
  opo ora eling janji-janjimu..
                G
  tresno kang suci..
      A                      D
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
                G
  tresno kang suci..
      A                      G
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
        D
  mmm hemmm..

   ----------------
===ORIGINAL VERSION===
   ----------------

Intro : C#..F#..B C# F# C#..  
 
         F#
ngimpi nanging ora turu
    F#                   G#m
paribasan ing sak bendinaku
         C#
koyo toh ngenteni watu
       C#                     F#  C#
kang kumambang sak duwuring banyu..

         F#
konco koncoku wis kondho
   F#                       B
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  F#
nanging atiku kebacut tresno
C#                  F#
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  C#
  opo ora eling lelakuanku..
                    F#
  opo ra eling janjimu..
                B
  tresno kang suci..
      C#                     F#
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  C#
  opo ora eling lelakuanku..
                   F#
  opo ora eling janji-janjimu..
                B
  tresno kang suci..
        C#                    F#
  pungkasane jebul mung ono lathi..

Musik : B..F#..C#..F#..
        B..F#..C#..F#..C#..

         F#
konco koncoku wis kondho
   F#                       B
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  F#
nanging atiku kebacut tresno
C#                  F#
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  C#
  opo ora eling lelakuanku..
                    F#
  opo ra eling janjimu..
                B
  tresno kang suci..
      C#                   F#
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  C#
  opo ora eling lelakuanku..
                      F#
  opo ora eling janji-janjimu..
                B
  tresno kang suci..
      C#                     F#
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
                B
  tresno kang suci..
      C#                     B
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
        F#
  mmm hemmm..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Ngimpi Ora Turu, chord dasar Didi Kempot - Ngimpi Ora Turu, chordtela Didi Kempot - Ngimpi Ora Turu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Ngimpi Ora Turu, download lagu Didi Kempot - Ngimpi Ora Turu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=TQcVfbm1Rfo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari