menu Request
×

Didi Kempot - Pamer Bojo MP3 dan Lirik Lagu

121 views

Berikut adalah lirik lagu Didi Kempot - Pamer Bojo dari Didi Kempot. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

koyo ngene rasane wong nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyaw-ng
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu w-ngi mawar sing tak saw-ng neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu w-ngi mawar sing tak saw-ng neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku
nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Pamer Bojo, chord dasar Didi Kempot - Pamer Bojo, chordtela Didi Kempot - Pamer Bojo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Pamer Bojo, download lagu Didi Kempot - Pamer Bojo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=Xo9egupmgoE

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari