menu Request
×

Kunci Gitar Didi Kempot - Banyu Langit Chord Dasar dan Lirik Lengkap

143 views
 Intro : C..F..C..F….
        Em-Dm..G..C..

C
….Sworo angin
  Em
Angin sing ngreridu ati
F
….Ngelingake..
    G
Sliramu sing tak tresnani..
C
….Pingin nangis
   Em
Ngetokke eluh neng pipi
F
….Suwe ra weruh
   G
Senajan mung ono ngimpi..

     Am                 Em
Ngalemo.. ngalem ning dadaku….
       F                   G
Tambanono roso kangen ning atiku
     Am                Em
Ngalemo.. ngalemo ning aku….
         F              G
Ben ra adem kesiram udaning dalu….

C
….Banyu langit
     Em
Sing ono nduwur kayangan
F
….Watu gede
   G
Kalingan mendunge udan..
C
….Telesono..
   Em
Atine wong sing kasmaran
F
….Setio janji
    G
Seprene tansah kelingan..

#)
   Am                 Em
Ademe…. gunung merapi purbO
         F
Melu krungu suaramu
      G
Ngomongke opo
   Am                 Em
Ademe…. gunung merapi purbO
           F            G
Sing neng langgran wonosari
    C
Yogjokarto..

Musik: C..Em..F..G..
       Am..Em..F..Dm..G…..

Reff:
       Am
  Janjine..
             Em
  Lungane ra nganti suwe suwe
        F
  Pamit esuk lungane
       G
  Ra nganti sore..
       Am
  Janjine..
               Em
  Lungo ra nganti semene suwene
          F           G
  Nganti kapan tak enteni
       C
  Sak tekane..

C
….Udan grimis
  Em
Telesono klambi iki
F
….Jroning dodo
    G
Ben ra garing ngekep janji
C
….Ora lamis
  Em
Gedene nggonku nresnani
F
….Nganti kapan
G
Aku ora biso lali…..

##)
   Am                 Em
Ademe…. gunung merapi purbO
         F
Melu krungu suaramu
    G
Ngomongke opo
   Am                 Em
Ademe…. gunung merapi purbO
          F
Sing neng langgran
             G
Wonosari Yogjokarto..

Reff:
       Am
  Janjine..
             Em
  Lungane ra nganti suwe suwe
        F
  Pamit esuk lungane
       G
  Ra nganti sore..
       Am
  Janjine..
               Em
  Lungo ra nganti semene suwene
          F           G
  Nganti kapan tak enteni
       C
  Sak tekane..

Outro : C..Em..F..G..C..

[[[original chord]]]

Intro : Bb..D#..Bb..D#..
        Dm-Cm..F..Bb..

Bb
….Sworo angin
  Dm
Angin sing ngreridu ati
D#
….Ngelingake..
   F
Sliramu sing tak tresnani
Bb
….Pingin nangis
  Dm
Ngetokke eluh neng pipi
D#
….Suwe ra weruh
   F
Senajan mung ono ngimpi..

     Gm                 Dm
Ngalemo.. ngalem ning dadaku….
       D#                  F
Tambanono roso kangen ning atiku
     Gm                Dm
Ngalemo.. ngalemo ning aku….
        D#              F
Ben ra adem kesiram udaning dalu….

Bb
….Banyu langit
      Dm
Sing ono nduwur kayangan
D#
….Watu gede
   F
Kalingan mendunge udan
Bb
….Telesono..
   Dm
Atine wong sing kasmaran
D#
….Setio janji
  F
Seprene tansah kelingan

#)
   Gm                 Dm
Ademe…. gunung merapi purbO
         D#
Melu krungu suaramu
    F
Ngomongke opo
   Gm                 Dm
Ademe…. gunung merapi purbO
           D#          F
Sing neng langgran wonosari
     Bb
Yogjokarto..

Musik: Bb..Dm..D#..F..
       Gm..Dm..D#..Cm..F..

Reff:
       Gm      
  Janjine..
             Dm
  Lungane ra nganti suwe suwe
        D#
  Pamit esuk lungane
       F
  Ra nganti sore..
       Gm
  Janjine..
             Dm
  Lungo ra nganti semene suwene
         D#           F
  Nganti kapan tak enteni
  Bb
  Sak tekane..

Bb
….Udan grimis
  Dm
Telesono klambi iki
D#
….Jroning dodo
    F
Ben ra garing ngekep janji
Bb
….Ora lamis
  Dm
gedene nggonku nresnani
D#
….Nganti kapan
 F
Aku ora biso lali…..

##)
   Gm                 Dm
Ademe…. gunung merapi purbO
         D#
Melu krungu suaramu
    F
Ngomongke opo
   Gm                 Dm
Ademe…. gunung merapi purbO
          D#
Sing neng langgran
            F
Wonosari Yogjokarto..

Reff:
       Gm      
  Janjine..
             Dm
  Lungane ra nganti suwe suwe
        D#
  Pamit esuk lungane
       F
  Ra nganti sore..
       Gm
  Janjine..
             Dm
  Lungo ra nganti semene suwene
         D#           F
  Nganti kapan tak enteni
  Bb
  Sak tekane..

Outro : Bb..Dm..D#..F..Bb..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Banyu Langit, chord dasar Didi Kempot - Banyu Langit, chordtela Didi Kempot - Banyu Langit, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Banyu Langit, download lagu Didi Kempot - Banyu Langit mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=20_CyA4CCTs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari