menu Request
×

Damara De - Rembulan MP3 dan Lirik Lagu

213 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

rèmbulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis, esem lan guyumu
ginambar ing batin tan bisa nglalekke

yekti kang mas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirke sliramu
cahyane rèmbulan kalah klawan esemmu
amung kang mas

hawa ning njero batin pingin tansah sesandhing
yo mung karo kang mas, atiku mung kanggo kang mas

nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresna iki bakal kasembadan

rèmbulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis, esem lan guyumu
ginambar ing batin tan bisa nglalekke
yekti kang mas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirke sliramu
cahyane rèmbulan kalah klawan esemmu
amung kang mas

hawa ning njero batin pingin tansah sesandhing
yo mung karo kang mas, atiku mung kanggo kang mas

nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresna iki bakal kasembadan

hawa ning njero batin pingin tansah sesandhing
yo mung karo kang mas, atiku mung kanggo kang mas

nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresna iki
bakal kasembadan

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Damara De mudah, kunci gitar Damara De, chord lagu Damara De - Rembulan, chord dasar Damara De - Rembulan, chordtela Damara De - Rembulan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Damara De - Rembulan, download lagu Damara De - Rembulan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Damara De di youtube: https://youtube.com/watch?v=zBpHQqUcMTY

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Damara De

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari