menu Request
×

Kunci Gitar Damara De - Kelangan Ati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

189 views
 Intro : C G Am Em
        F Fm..

    C
wes semongso
   Fm           C
anggonku ngilangke roso
  C
roso tresno 
     D          G
sing ono ning dodo..
      F       G
saben wayah wengi
       Em         Am
nganti kegowo ngimpi
     Dm
opo iki diarani
            G
tresno kang sejati..

    C
nganti kapan
   Fm          C
anggonku bukak atimu
      C
bakal tak tunggu
    D          G
nganti sak kuatku..
    F      G
opo kowe lali
      Em        Am
janji manismu wingi
      Dm
bebarengan karo aku
    G
tekane mati..

Reff :
         C          G
 dan diriku wes kelangan
        Am         Em
 dirimu sing tak sayang sayang
    F          C
 crito iki kanggo aku
       Dm         G
 bakal mung tak kenang..

        C       G
 kudune aku goleki
        Am           Em
 goleki coroku untuk kembali
   F           C
 mugo kowe ora nglarani
     Dm          G    C
 tresnoku sing koyo wingi..

Musik : F Fm C..
        F Fm C-G/B-Am
        Dm..G..

    C
nganti kapan
   Fm          C
anggonku bukak atimu
      C
bakal tak tunggu
    D          G
nganti sak kuatku..
    F      G
opo kowe lali
      Em        Am
janji manismu wingi
      Dm
bebarengan karo aku
    G
tekane mati..

Reff :
         C          G
 dan diriku wes kelangan
        Am         Em
 dirimu sing tak sayang sayang
    F          C
 crito iki kanggo aku
       Dm         G
 bakal mung tak kenang..

        C       G
 kudune aku goleki
        Am           Em
 goleki coroku untuk kembali
   F           C
 mugo kowe ora nglarani
     Dm          G    C  F G
 tresnoku sing koyo wingi..

         C          G
 dan diriku wes kelangan
        Am         Em
 dirimu sing tak sayang sayang
    F          C
 crito iki kanggo aku
       Dm         G
 bakal mung tak kenang..

        C       G
 kudune aku goleki
        Am           Em
 goleki coroku untuk kembali
   F           C
 mugo kowe ora nglarani
     Dm          G    Am
 tresnoku sing koyo wingi.. 
     D
 aaa aa aa..
     F           G    C
 tresnoku sing koyo wingi..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Damara De mudah, kunci gitar Damara De, chord lagu Damara De - Kelangan Ati, chord dasar Damara De - Kelangan Ati, chordtela Damara De - Kelangan Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Damara De - Kelangan Ati, download lagu Damara De - Kelangan Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Damara De di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZmtkfRtBTyQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Damara De

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari