menu Request
×

Kunci Gitar Damara De - Kenengan Tresno Chord Dasar dan Lirik Lengkap

51 views
Capo fret 4

Intro : F G Em A
        Dm..G..

 C            G           Am       G
aku sing berjuang dinggo awak dewe..
  F         G          C
jebul kowe ora merjuangke..
 F          G            Em         Am
aku golek duit.. tak rewangi esok sore
          Dm         G       C
kowe sing penak mung nyepelekke..

    C                  Am          G
wes cukup semene.. aku sing karo kowe..
F           G        C
ngrasakke polahmu.. aku yo ndak mampu..
Dm          G          Em         Am
yen tak nengke.. kowe soyo sakpenakke
      Dm           G         C
wes rapopo senajan batinku kesikso..

    F           G         Em       Am
aku ra nuntut kowe.. kudu koyo kepiye..
      Dm   G        C
njalukku siji reganono usahaku..
  F               G
cukup aku sing ngupayakke
       Em          Am
kowe trimo beres wae
       Dm              G      C
lagi ditinggal kok wes karo liyane..

Reff :
        F    G            Em          Am
 elingo usahaku nggo mbahagiakke sliramu..
           Dm            G            C
 wes cukup semene aku berjuang nggo kowe..
       F          G          Em      Am
 aku pamit yo mas yo salamno wong tuamu..
           Dm       G       C
 tak dongakno bahagio selawase..

Musik : F G Em A
        Dm..G..

    F           G         Em       Am
aku ra nuntut kowe.. kudu koyo kepiye..
      Dm   G        C
njalukku siji reganono usahaku..
  F               G
cukup aku sing ngupayakke
       Em          Am
kowe trimo beres wae
       Dm              G      C
lagi ditinggal kok wes karo liyane..

Reff :
        F    G            Em          Am
 elingo usahaku nggo mbahagiakke sliramu..
           Dm            G            C
 wes cukup semene aku berjuang nggo kowe..
       F          G          Em      Am
 aku pamit yo mas yo salamno wong tuamu..
           Dm       G       C
 tak dongakno bahagio selawase..

        F    G            Em          Am
 elingo usahaku nggo mbahagiakke sliramu..
           Dm            G            C
 wes cukup semene aku berjuang nggo kowe..
       F          G          Em      Am
 aku pamit yo mas yo salamno wong tuamu..
           Dm       G     C
 tak dongakno bahagio selawase..

        F   G    Em          Am
 kon njogo ati malah kok larani..
      Dm            G        C   Am
 janjimu wingi ra tulus seko ati..
         Dm       G               F   G
 oo janjimu wingi.. ra tulus seko ati..
       C
 ho ho oo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#
        F#m..B..

 E            B           C#m      B
aku sing berjuang dinggo awak dewe..
  A         B          E
jebul kowe ora merjuangke..
 A          B            G#m        C#m
aku golek duit.. tak rewangi esok sore
          F#m        B       E
kowe sing penak mung nyepelekke..

    E                  C#m         B
wes cukup semene.. aku sing karo kowe..
A           B        E
ngrasakke polahmu.. aku yo ndak mampu..
F#m         B          G#m        C#m
yen tak nengke.. kowe soyo sakpenakke
      F#m          B         E
wes rapopo senajan batinku kesikso..

    A           B         G#m      C#m
aku ra nuntut kowe.. kudu koyo kepiye..
      F#m  B        E
njalukku siji reganono usahaku..
  A               B
cukup aku sing ngupayakke
       G#m         C#m
kowe trimo beres wae
       F#m             B      E
lagi ditinggal kok wes karo liyane..

Reff :
        A    B            G#m         C#m
 elingo usahaku nggo mbahagiakke sliramu..
           F#m           B            E
 wes cukup semene aku berjuang nggo kowe..
       A          B          G#m     C#m
 aku pamit yo mas yo salamno wong tuamu..
           F#m      B       E
 tak dongakno bahagio selawase..

Musik : A B G#m C#
        F#m..B..

    A           B         G#m      C#m
aku ra nuntut kowe.. kudu koyo kepiye..
      F#m  B        E
njalukku siji reganono usahaku..
  A               B
cukup aku sing ngupayakke
       G#m         C#m
kowe trimo beres wae
       F#m             B      E
lagi ditinggal kok wes karo liyane..

Reff :
        A    B            G#m         C#m
 elingo usahaku nggo mbahagiakke sliramu..
           F#m           B            E
 wes cukup semene aku berjuang nggo kowe..
       A          B          G#m     C#m
 aku pamit yo mas yo salamno wong tuamu..
           F#m      B       E
 tak dongakno bahagio selawase..

        A    B            G#m         C#m
 elingo usahaku nggo mbahagiakke sliramu..
           F#m           B            E
 wes cukup semene aku berjuang nggo kowe..
       A          B          G#m     C#m
 aku pamit yo mas yo salamno wong tuamu..
           F#m      B     E
 tak dongakno bahagio selawase..

        A   B    G#m         C#m
 kon njogo ati malah kok larani..
      F#m           B        E   C#m
 janjimu wingi ra tulus seko ati..
         F#m      B               A   B
 oo janjimu wingi.. ra tulus seko ati..
       E
 ho ho oo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Damara De mudah, kunci gitar Damara De, chord lagu Damara De - Kenengan Tresno, chord dasar Damara De - Kenengan Tresno, chordtela Damara De - Kenengan Tresno, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Damara De - Kenengan Tresno, download lagu Damara De - Kenengan Tresno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Damara De di youtube: https://youtube.com/watch?v=6E1aVau9gwo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Damara De

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari