menu Request
×

Chord Anisa Salma - Tak Doakan Wae Kunci Gitar Dasar dan Lirik

206 views
Capo di fret 2

(Intro) F G Em Am Dm G

C                  F
 percuma aku ngenteni
G                 F     Em
 koncoku sing tak tresnani..
Am                    Dm
 aku sadar wong ra nduwe donyo..
G                      C  Fm
 ibarat sing mbok karepno..

C                  F
 pancen aku kudu lilo..
G                     Em
 tak tompo ikhlas legowo..
Am                Dm
 sakiki kowe karo wong liyo..
G                  C
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
F             G
mas tak ikhlasno..
        Em               Am
kowe gandeng karo wong liyo..
       Dm            G          C
mergo aku sadar mung sewates konco..
F          G          Em          Am
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Dm        G          C
tak doakan wae biso urip mulyo..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G

C                  F
 pancen aku kudu lilo..
G                     Em
 tak tompo ikhlas legowo..
Am                Dm
 sakiki kowe karo wong liyo..
G                  C
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
F             G
mas tak ikhlasno..
        Em               Am
kowe gandeng karo wong liyo..
       Dm            G          C
mergo aku sadar mung sewates konco..
F          G          Em          Am
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Dm        G          C
tak doakan wae biso urip mulyo..

F             G
mas tak ikhlasno..
        Em               Am
kowe gandeng karo wong liyo..
       Dm            G          C
mergo aku sadar mung sewates konco..
F          G          Em          Am
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Dm        G          C
tak doakan wae biso urip mulyo..





(Intro) G A Dm Bm Em A

D                  G
 percuma aku ngenteni
A                 G     Dm
 koncoku sing tak tresnani..
Bm                    Em
 aku sadar wong ra nduwe donyo..
A                      D  Gm
 ibarat sing mbok karepno..

D                  G
 pancen aku kudu lilo..
A                     Dm
 tak tompo ikhlas legowo..
Bm                Em
 sakiki kowe karo wong liyo..
A                  D
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
G             A
mas tak ikhlasno..
        Dm              Bm
kowe gandeng karo wong liyo..
       Em            A          D
mergo aku sadar mung sewates konco..
G          A          Dm         Bm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Em        A          D
tak doakan wae biso urip mulyo..

(Int.) G A Dm Bm Em A D
       G A Dm Bm Em A

D                  G
 pancen aku kudu lilo..
A                     Dm
 tak tompo ikhlas legowo..
Bm                Em
 sakiki kowe karo wong liyo..
A                  D
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
G             A
mas tak ikhlasno..
        Dm              Bm
kowe gandeng karo wong liyo..
       Em            A          D
mergo aku sadar mung sewates konco..
G          A          Dm         Bm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Em        A          D
tak doakan wae biso urip mulyo..

G             A
mas tak ikhlasno..
        Dm              Bm
kowe gandeng karo wong liyo..
       Em            A          D
mergo aku sadar mung sewates konco..
G          A          Dm         Bm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Em        A          D
tak doakan wae biso urip mulyo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Anisa Salma mudah, kunci gitar Anisa Salma, chord lagu Anisa Salma - Tak Doakan Wae, chord dasar Anisa Salma - Tak Doakan Wae, chordtela Anisa Salma - Tak Doakan Wae, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Anisa Salma - Tak Doakan Wae, download lagu Anisa Salma - Tak Doakan Wae mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Anisa Salma di youtube: https://youtube.com/watch?v=fyiMG29E6kM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Anisa Salma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari