menu Request
×

Kunci Gitar Anisa Salma - Opo Salahku Chord Dasar dan Lirik Lengkap

96 views
 Capo fret 3

Reff :
G G
sak.. pucuk kuku wae
F C
aku ra bakal nrimo
Dm G
sanadyan aku wong ora nduwe
C
ojo mbok gawe gelo..

Int. C Dm C Dm F G

C -G/B Am
yen tak rasak-rasakke
Dm G
soyo suwe kok koyo mengkene
F C
sak uwise kowe lungo
Dm G
ninggalke aku keronto-ronto..

C Am
kebangeten awakmu
Dm G
tego tenan ngelarani atiku
F C
opo salahku iki
Dm G C
kowe nganti lali karo janji-janji..

Int. Dm G C..

Reff :
G G
sak.. pucuk kuku wae
F C
aku ra bakal nrimo
Dm G
sanadyan aku wong ora nduwe
C
ojo mbok gawe gelo..

G G
ne.. longso ati iki
F C
mergo kowe sing njalari
Dm G
tak tunggu nganti tekane pati
C
janjimu mbiyen kuwi..

Musik : Am Em Am Em F G

F C
opo salahku iki
Dm G C
kowe nganti lali karo janji-janji..

Reff :
G G
sak.. pucuk kuku wae
F C
aku ra bakal nrimo
Dm G
sanadyan aku wong ora nduwe
C
ojo mbok gawe gelo..

G G
ne.. longso ati iki
F C
mergo kowe sing njalari
Dm G
tak tunggu nganti tekane pati
C
janjimu mbiyen kuwi..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Anisa Salma mudah, kunci gitar Anisa Salma, chord lagu Anisa Salma - Opo Salahku, chord dasar Anisa Salma - Opo Salahku, chordtela Anisa Salma - Opo Salahku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Anisa Salma - Opo Salahku, download lagu Anisa Salma - Opo Salahku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Anisa Salma di youtube: https://youtube.com/watch?v=XjmrOJtRLPg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Anisa Salma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari