menu Request
×

Kunci Gitar DESPACITO Versi Jawa (Dek Lastri) Alif Rizky feat. Fazayubdina Dasar Mudah Chord Dasar dan Lirik Lengkap

158 views
(Intro) Am.. C Bm

Am
 Ku ngerti dek koe mang wis bosen
F                      C
 Padahal aku wonge setia
                           G
Aku mung didakeke pelarian yeahh..
           Am
wouwoo.. bubar..
                    F
Masalah ora wis wis dek
                   C
Jo mikirke awake dewe
                           G
Senajan ngono ora bakal ku lali.. lali..

Am                           F
 Aku tresno kowe ora sah Ditakon
                           C
Wis dilakoni ora sah dikongkon
Kowe Malah ngono dek
                   G
Opo iki jenenge takdir
Awake panas atiku gosong

Am                           F
Duh, loro untuku mikirno awakmu
                            C
Ket wingi bengi ra ono kabarmu
                     G
Opo koe lagi ora ono pulso, oh yeah

Am                               F
yah.. Awaku wis koyo wong ora normal
                                  C
Kowe ngomong marang aku "sante yo mas"
                             G
Len Aku salah ku njaluk pangapuro

(Reff)
       Am
Dek Lastri,
                            F
ojo dumeh ngono to dek ambe kulo
                                C
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra ridho
                          G
Koe ninggalno aku opo koe tego ?

       Am
Dek Lastri,
                               F
ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
                            C
Awaku moh dewekan urip nang dunyo
                          G
Wes sue ora ketemu pengin crito
(Sue sue sue uwis sue)

Am                          F
Sak jujure ora relo Aku ora trimo
                  C
Koe metu karo kae bocah
                          G
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)

Am                                 F
Meh nganti kapan ngapusi awaku mbendino
                 C
Lungo purwokerto crito
                       G
jebul koe ambek lanang liyo

                      Am
De'e lungo lungo mbek Wong liyo
                Am
Tegal brebes purwokerto
               F
Semarang lan Suroboyo
               F
Jogja ning malioboro
           C                C
Bahagiakna koe senajan Aku utang bank
            G                 
Tagihan nganti numpuk
              G
dikejar kejar wong bank

              Am
Koe ninggalno Aku pas lagi sayang sayange
               F
Buka Buka Buka instagram foto de'e mbek koe
           C
Awakku moh pisah dek Aku yo kudu piye
            G
Tulung jelasno dek Nang ndi salahe

               Am
Meh crito, meh crito, tapi ambe sopo
         F
Atiku yo loro rapopo rapopo
         C
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
            G
Senajan tresno yowes ikhlas waelah

               Am
Meh crito, meh crito, tapi ambe sopo
          F
Atiku jan loro rapopo rapopo
         C
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
            G
Senajan tresno yowes ikhlas waelah

(Reff)
       Am
Dek Lastri,
                            F
ojo dumeh ngono to dek ambe kulo
                                C
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra ridho
                          G
Koe ninggalno aku opo koe tego ?

       Am
Dek Lastri,
                               F
ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
                            C
Awaku moh dewekan urip nang dunyo
                          G
Wes sue ora ketemu pengin crito
(Sue sue sue uwis sue)

Am                          F
Sak jujure ora relo Aku ora trimo
                  C
Koe metu karo kae bocah
                          G
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)

Am                                 F
Meh nganti kapan ngapusi awaku mbendino
                 C
Lungo purwokerto crito
                       G
jebul koe ambek lanang liyo

       Am
Dek Lastri o..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Alif Rizky mudah, kunci gitar Alif Rizky, chord lagu DESPACITO Versi Jawa (Dek Lastri) Alif Rizky feat. Fazayubdina Dasar Mudah, chord dasar DESPACITO Versi Jawa (Dek Lastri) Alif Rizky feat. Fazayubdina Dasar Mudah, chordtela DESPACITO Versi Jawa (Dek Lastri) Alif Rizky feat. Fazayubdina Dasar Mudah, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu DESPACITO Versi Jawa (Dek Lastri) Alif Rizky feat. Fazayubdina Dasar Mudah, download lagu DESPACITO Versi Jawa (Dek Lastri) Alif Rizky feat. Fazayubdina Dasar Mudah mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Alif Rizky di youtube: https://youtube.com/watch?v=GYuYI80dDpU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Alif Rizky

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari