menu Request
×

Kunci Gitar Alif Rizky - Sampai Kiamat (Ed Sheeran - Perfect Jowo Version) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

109 views
Capo di fret 1

            G    Em
jero ning dodo.. iki..
       C                   D
eling esemmu sing, rak nguati
          G           Em
pengen nyekel.. tanganmu dek sri
        C
lan ketemu neng cedek taman
       D
omahmu sri..

                      G
wis tak rakit tresno mbendino
         Em
rak no wedok liyo
         C           G    D
mergo sliramu aku tentrem..

          G
ku sing kadung tresno
        Em
tresno iki nyoto
            C             D
nggawe kang mas ngroso nyaman..

        Em   C            G
dek sri ya.. eling neng cedak
 D          Em
aku ngroso ayem
  C          G
nggawe ku bregas
D              Em
mesem untu nganti keton
      C            G
cekel omongan kang mas
          D             Em
tresno murni rak nggo pelet
   C            G
ku rakit tresno iki
D         G  Dm Em D C D
sampek kiamat

          G
pancen ku demen..
           Em
smoga kowe iso ngrasakno
       C
kowe manis, nggawe aku ne
           D
tambah tresno..
      G
ojo lungo..
      Em
ora lilo snajan kowe pamit
       C
ora trimo nek kowe lungo
          D
ninggal kulo..

(Chorus)
                      G
wis tak rakit tresno mbendino
         Em
rak no wedok liyo
         C           G    D
mergo sliramu aku tentrem..

        G
manis koyo permen
            Em
esemmu rak iso klalen
             C                 D
kowe wes tak incer dening kang mas..

        Em   C            G
dek sri ya.. eling neng cedak
 D          Em
aku ngroso ayem
  C          G
nggawe ku bregas
D              Em
mesem untu nganti keton
      C            G
cekel omongan kang mas
          D             Em
tresno murni rak nggo pelet
   C            G
ku rakit tresno iki
D         G
sampek kiamat

(Interlude) G Em C D

        Em   C            G
dek sri ya.. eling neng cedak
 D          Em
aku ngroso ayem
  C          G
nggawe ku bregas
D              Em
mesem untu nganti keton
      C            G
cekel omongan kang mas
          D             Em
tresno murni rak nggo pelet
   C            G   D
ku rakit tresno iki sampek
    C                D
meh aku rakit tresno iki
D         G  Dm Em D C D G
sampek kiamat





            Bm   Fm
jero ning dodo.. iki..
       Gm                  Am
eling esemmu sing, rak nguati
          Bm          Fm
pengen nyekel.. tanganmu dek sri
        Gm
lan ketemu neng cedek taman
       Am
omahmu sri..

                      Bm
wis tak rakit tresno mbendino
         Fm
rak no wedok liyo
         Gm          Bm   Am
mergo sliramu aku tentrem..

          Bm
ku sing kadung tresno
        Fm
tresno iki nyoto
            Gm            Am
nggawe kang mas ngroso nyaman..

        Fm   Gm           Bm
dek sri ya.. eling neng cedak
 Am         Fm
aku ngroso ayem
  Gm         Bm
nggawe ku bregas
Am             Fm
mesem untu nganti keton
      Gm           Bm
cekel omongan kang mas
          Am            Fm
tresno murni rak nggo pelet
   Gm           Bm
ku rakit tresno iki
Am        Bm Gm Fm Am Gm Am
sampek kiamat

          Bm
pancen ku demen..
           Fm
smoga kowe iso ngrasakno
       Gm
kowe manis, nggawe aku ne
           Am
tambah tresno..
      Bm
ojo lungo..
      Fm
ora lilo snajan kowe pamit
       Gm
ora trimo nek kowe lungo
          Am
ninggal kulo..

(Chorus)
                      Bm
wis tak rakit tresno mbendino
         Fm
rak no wedok liyo
         Gm          Bm   Am
mergo sliramu aku tentrem..

        Bm
manis koyo permen
            Fm
esemmu rak iso klalen
             Gm                Am
kowe wes tak incer dening kang mas..

        Fm   Gm           Bm
dek sri ya.. eling neng cedak
 Am         Fm
aku ngroso ayem
  Gm         Bm
nggawe ku bregas
Am             Fm
mesem untu nganti keton
      Gm           Bm
cekel omongan kang mas
          Am            Fm
tresno murni rak nggo pelet
   Gm           Bm
ku rakit tresno iki
Am        Bm
sampek kiamat

(Interlude) Bm Fm Gm Am

        Fm   Gm           Bm
dek sri ya.. eling neng cedak
 Am         Fm
aku ngroso ayem
  Gm         Bm
nggawe ku bregas
Am             Fm
mesem untu nganti keton
      Gm           Bm
cekel omongan kang mas
          Am            Fm
tresno murni rak nggo pelet
   Gm           Bm  Am
ku rakit tresno iki sampek
    Gm               Am
meh aku rakit tresno iki
Am        Bm Gm Fm Am Gm Am Bm
sampek kiamat

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Alif Rizky mudah, kunci gitar Alif Rizky, chord lagu Alif Rizky - Sampai Kiamat (Ed Sheeran - Perfect Jowo Version), chord dasar Alif Rizky - Sampai Kiamat (Ed Sheeran - Perfect Jowo Version), chordtela Alif Rizky - Sampai Kiamat (Ed Sheeran - Perfect Jowo Version), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Alif Rizky - Sampai Kiamat (Ed Sheeran - Perfect Jowo Version), download lagu Alif Rizky - Sampai Kiamat (Ed Sheeran - Perfect Jowo Version) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Alif Rizky di youtube: https://youtube.com/watch?v=aJMi0G5WNyo

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari