menu Request
×

Yeni Inka - Gede Roso MP3 dan Lirik Lagu

118 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe neng atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

kudu piye maneh anggonku mbuktikke
tresno iki tulus, ra mung nggo dolanan
wes tak perjuangke, nganti bingung kudu piye
pengenku mung siji, nyenengke atimu

opo kurang percoyo, opo kurang bukti
kabeh wes tak lakoni, kudune kowe ngerteni

gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe neng atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

kudu piye maneh anggonku mbuktikke
tresno iki tulus, ra mung nggo dolanan
wes tak perjuangke, nganti bingung kudu piye
pengenku mung siji, nyenengke atimu

opo kurang percoyo, opo kurang bukti
kabeh wes tak lakoni, kudune kowe ngerteni

gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe neng atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe neng atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe neng atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Yeni Inka mudah, kunci gitar Yeni Inka, chord lagu Yeni Inka - Gede Roso, chord dasar Yeni Inka - Gede Roso, chordtela Yeni Inka - Gede Roso, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Yeni Inka - Gede Roso, download lagu Yeni Inka - Gede Roso mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Yeni Inka di youtube: https://youtube.com/watch?v=4g_4RDyLmAY

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Yeni Inka

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari