menu Request
×

Kunci Gitar Xaluna - Getir Chord Dasar dan Lirik Lengkap

104 views
 Capo di fret 1

Intro : C G Am G..
      
      C          G
rungokno.. ati cilikku..
   Am                G
ngarep pingin bali dadi siji..
     C                G
mbaleni asmoro.. kowe lan aku..
Am                    G
.. seng wes bubar lan wes mbok lungani..

F
 nanging aku sadar..
C
 aku mung kenanganmu..
Dm                E
 dudu aku seng nduweni sliramu..

Reff :
     C            Em
     getire tresnoku..
           Am           Em
     ra mundur mateni rosoku..
     F
     kabeh gari cerito..
          C
     kowe wes karo wong liyo..
     Em    F      Am
     aku.. kudu.. nerimo..

C
 petenge wengi
Kang rindu cahyo rembulan
Em
 soyo nambah loro
mergo roso kelangan
Am
 janji seng tak gujeng
                     Em
ilang ninggal perih ati
penakmu lungo tanpo pamit
               F
dadi eluh kang mili
janjimu setyo ngancani susah seneng
C
 ngadapi masalah urip
tetep bareng-bareng
Em           
 tiwas saiki 
    F
wes nemu tresna liyane
Am
 tanpa eling aku
                     (C)
seng mesti ono kanggo kowe..

Reff :
     C            Em
     getire tresnoku..
           Am           Em
     ra mundur mateni rosoku..
     F
     kabeh gari cerito..
          C
     kowe wes karo wong liyo..
     Em    F      Am
     aku.. kudu.. nerimo..

C
 mbok ngertio to ndok
aku keloro-loro
Em
ndelokne sliramu
                   Am
di bojo lanangan liyo
cepet tenan mindah ati
                   Em
kowe lali opo ngelali
nek omong ning ilang legi
                          F
senenge ngumbar sumpah janji
sabarku ono wancine
                C
kowe wes dadi dueke
ati welas kudu ikhlas
                  Em
ngelali kowe saklawase
               F           
takdire uwis ceto
                  Am
kabeh kudu tak tompo
nek jodo gek balio
                 (C)
tur nek ora aku lilo..

Reff :
     C            Em
     getire tresnoku..
           Am           Em
     ra mundur mateni rosoku..
     F
     kabeh gari cerito..
          C
     kowe wes karo wong liyo..
     Em    F      Am
     aku.. kudu.. nerimo..

Cewek :
     C              G
lungaku.. ninggalke awakmu..
      Am                       G
mergo wong liyo sing teko ning uripmu..
       C               G
nggawe tangisku.. dadi esem ngguyu..
Am                  G
 nadyan kabeh gawe loro atimu..

Cowok:
F
 nanging aku sadar..
C
 aku mung kenanganmu..
Dm                 E
 dudu aku seng nduweni sliramu..

Reff : (Cewek)
     C          Em
     ngapurane aku mas..
           Am               Em
     luwih apik lalekno awakku..
     F
     aku wes oleh ganti..
            C
     seng luweh tresno lan gemati..
     Em      F     Am
     aku.. pamit.. rabi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C# G# A#m G#..
       
      C#         G#
rungokno.. ati cilikku..
   A#m               G#
ngarep pingin bali dadi siji..
     C#               G#
mbaleni asmoro.. kowe lan aku..
A#m                   G#
.. seng wes bubar lan wes mbok lungani..

F#   
 nanging aku sadar..
C#
 aku mung kenanganmu..
D#m               F
 dudu aku seng nduweni sliramu..

Reff :
     C#           Fm
     getire tresnoku..
           A#m          Fm
     ra mundur mateni rosoku..
     F#
     kabeh gari cerito..
          C#
     kowe wes karo wong liyo..
     Fm    F#     A#m
     aku.. kudu.. nerimo..

C#
 petenge wengi 
Kang rindu cahyo rembulan
Fm
 soyo nambah loro
mergo roso kelangan
A#m
 janji seng tak gujeng 
                     Fm
ilang ninggal perih ati
penakmu lungo tanpo pamit
               F#
dadi eluh kang mili
janjimu setyo ngancani susah seneng
C#
 ngadapi masalah urip
tetep bareng-bareng
Fm                  
 tiwas saiki  
    F#
wes nemu tresna liyane
A#m
 tanpa eling aku 
                      C# 
seng mesti ono kanggo kowe..

Reff :
     C#           Fm
     getire tresnoku..
           A#m          Fm
     ra mundur mateni rosoku..
     F#
     kabeh gari cerito..
          C#
     kowe wes karo wong liyo..
     Fm    F#     A#m
     aku.. kudu.. nerimo..

C#
 mbok ngertio to ndok
aku keloro-loro
Fm
ndelokne sliramu
                   A#m
di bojo lanangan liyo
cepet tenan mindah ati
                   Fm
kowe lali opo ngelali
nek omong ning ilang legi
                          F#
senenge ngumbar sumpah janji
sabarku ono wancine
                C#
kowe wes dadi dueke
ati welas kudu ikhlas 
                  Fm
ngelali kowe saklawase
               F#              
takdire uwis ceto 
                  A#m
kabeh kudu tak tompo
nek jodo gek balio 
                 (C#)
tur nek ora aku lilo..

Reff :
     C#           Fm
     getire tresnoku..
           A#m          Fm
     ra mundur mateni rosoku..
     F#
     kabeh gari cerito..
          C#
     kowe wes karo wong liyo..
     Fm    F#     A#m
     aku.. kudu.. nerimo..

Cewek :
     C#             G#
lungaku.. ninggalke awakmu..
      A#m                      G#
mergo wong liyo sing teko ning uripmu..
       C#              G#
nggawe tangisku.. dadi esem ngguyu..
A#m                 G#
 nadyan kabeh gawe loro atimu..

Cowok:
F#
 nanging aku sadar..
C#
 aku mung kenanganmu..
D#m                F
 dudu aku seng nduweni sliramu..

Reff : (Cewek)
     C#         Fm
     ngapurane aku mas..
           A#m              Fm
     luwih apik lalekno awakku..
     F#
     aku wes oleh ganti..
            C#
     seng luweh tresno lan gemati..
     Fm      F#    A#m
     aku.. pamit.. rabi..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Xaluna mudah, kunci gitar Xaluna, chord lagu Xaluna - Getir, chord dasar Xaluna - Getir, chordtela Xaluna - Getir, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Xaluna - Getir, download lagu Xaluna - Getir mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Xaluna di youtube: https://youtube.com/watch?v=zSUxYYFziz4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Xaluna

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari