menu Request
×

Kunci Gitar Xaluna - Durung Iso Sengit Chord Dasar dan Lirik Lengkap

108 views
      C          G/B
lalekno.. ikhlasno..
Am       Em            F
aku disanding karo tresno
  C      Dm             G
liyo.. pilihane wong tuaku..

       C      G/B
nggoleko.. ganti..
Am            Em         F
tresno sing luwih suci teko
 C         Dm      G   C
aku kangmas.. aku pamit rabi..

Intro : F C Dm G C G

C        F    C
karepku udu wonge
C             F  G
sing ono ning u..ripmu
      F           G
wonge sing sesandingan
        C            Am
mbiyen aku sing berjuang
      Dm       G    C       F G
karep ati ra podo kasunyatan..

C          F  C
isih perih a..tiku
  C           F   G
naliko krungu pa..mitmu
  F          G
rabi ninggal aku
          Em    Am
sumingkir seko uripku
     Dm    G        C
ra kuat nyawang bahagiamu..

         F
menungso ngendi sing kuat
          C
ditinggal lungo ra sambat
 Dm   G     C   F G
atiku wis tepat..

Reff :
  C               F
 aku.. durung iso sengit
            Dm                    G
 senadyan ceritone wis tak gawe pait
 Em
 tresno ro kowe
            Am        A
 mung butuh wektu sedelo
           Dm        G        C  F G
 nglalekke kowe arep kapan ku iso..

            C            F
 tok anggep opo.. awakku iki 
         Dm                 G
 pamit rabimu wingi mateni ati
            Em
 mbok pikir sedelo wae
        Am       A
 setengah mati susahe
            Dm        G        C
 nandur tresno aku ra ngunduh atine..

Musik : F C Dm G C
        F G Em A
        Dm G C G

          C
tak lilak-lilakne ati
nompo perih loro iki
  Dm
kelangan sliramu
mbusek kabeh kenanganmu
     G
jare restu wong tuo
dadi kenceng alasanmu
     C
dongaku nggo mulyane
senadyan tok remuk rosoku
  Am
rabi ro liyane
mblenjani sumpah janjine
   Dm
ngopo kok awakmu
ra genti merjuangke
 G
aku sing saiki
isuk wengi mbok kelingan
  C
jare tulus tresno
kok ora genti berjuang..

         F
menungso ngendi sing kuat
          C
ditinggal lungo ra sambat
 Dm   G     C
atiku wis tepat..

Dm      G
uwisono anggonmu
  E         Am
karep karo aku
        Dm      E
ora mungkin aku iso
    Am              A     
bali nyanding tresnamu..

    Dm           G
aku manut wong tuo
         E           Am
ojo mbok anggep ku cidro
G     F
lakonono uripmu
        G
mugo ra nelongso..

Reff :
  C               F
 aku.. durung iso sengit
            Dm                    G
 senadyan ceritone wis tak gawe pait
 Em
 tresno ro kowe
            Am        A
 mung butuh wektu sedelo
           Dm        G        C   G
 nglalekke kowe arep kapan ku iso..

            C            F
 tok anggep opo.. awakku iki 
         Dm                 G
 pamit rabimu wingi mateni ati
            Em
 mbok pikir sepele
          Am       A
 setengah mati susahe
            Dm        G         C
 nandur tresno aku ra ngunduh atine..

      Em
 mbok pikir sepele
          Am
 setengah mati susahe
        Dm
 nandur tresno hoo..
 F       G          F    Fm G  C
  kowe malah ro liyane.. hu haaa..



Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Xaluna mudah, kunci gitar Xaluna, chord lagu Xaluna - Durung Iso Sengit, chord dasar Xaluna - Durung Iso Sengit, chordtela Xaluna - Durung Iso Sengit, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Xaluna - Durung Iso Sengit, download lagu Xaluna - Durung Iso Sengit mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Xaluna di youtube: https://youtube.com/watch?v=VffXIlIe0kg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Xaluna

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari