menu Request
×

Kunci Gitar WR Official ft. Shella Citra - Ngeliyo Ati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

157 views
 Capo ♪ fret 5

Intro : Dm G C -G/B Am
        F G C..

    C       G/B     Am
wis cukup.. tekan semene..
   F            G          C
yo wis.. pancen ngene nyatane..
       Dm        G
kabeh uwis tak lakoni..
       C-G/B    Am
loroku kepati-pati..
    Dm               G        C    G
aku sing salah ben kowe iso bungah..

C          G/B    Am
nyuwun.. panga..purane..
      F    G       C
aku lali.. karo janjine..
    Dm        G
yen kowe iseh sudi..
C  -G/B  Am
menehi siji..
  Dm           G           C
kesem..patan lagi.. dadi siji..

Reff :
                 F         G
 aku mbok anggep opo.. jawabo..
             Em          Am
 nganti kowe tego.. gawe cidro..
                Dm
 cubo mbok pikirno..
               G                C
 yen kowe dadi aku.. jajal rasakno..

        F           G
 tak akoni.. salah iki..
        Em             Am
 mergo aku.. nge..liyo ati..
               Dm
 wis gawe kowe nangis..
    G               C
 mergo.. coroku sing sadis..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em A
        Dm  G..
 
Dm
 ra bakal iso..
G                 Em
 yen kudu nglanjutke..
            Am
hubungane dewe..
             Dm
cen aku sing salah..
              G
wis nglarani atimu..
              C
mohon maafkan aku..

Reff :
                 F         G
 aku mbok anggep opo.. jawabo..
             Em          Am
 nganti kowe tego.. gawe cidro..
                Dm
 cubo mbok pikirno..
               G                C
 yen kowe dadi aku.. jajal rasakno..

              F           G
 hoo.. tak akoni.. salah iki..
        Em             Am
 mergo aku.. nge..liyo ati..
               Dm
 wis gawe kowe nangis..
    G                C
 mergo.. coroku sing.. sadis..

          F                  G
 opo salahku.. iki dudu salahmu..
         Em                Am
 opo dosaku.. iki pancen dosaku..
              Dm               G
 sagedening dunyo.. ra bakal lilo..
                   C
 tulung aku dingapuro..
              Dm               G
 sagedening dunyo.. ra bakal lilo..
                   C    F    C
 tulung aku dingapuro.. ho o o..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm C F -C/E Dm
        Bb C F..

    F       C/E     Dm
wis cukup.. tekan semene..
   Bb           C          F
yo wis.. pancen ngene nyatane..
       Gm        C
kabeh uwis tak lakoni..
       F-C/E    Dm
loroku kepati-pati..
    Gm               C        F    C
aku sing salah ben kowe iso bungah..

F          C/E    Dm
nyuwun.. panga..purane..
      Bb   C       F
aku lali.. karo janjine..
    Gm        C
yen kowe iseh sudi..
F  -C/E  Dm
menehi siji..
  Gm           C           F
kesem..patan lagi.. dadi siji..

Reff :
                 Bb        C
 aku mbok anggep opo.. jawabo..
             Am          Dm
 nganti kowe tego.. gawe cidro..
                Gm
 cubo mbok pikirno..
               C                F
 yen kowe dadi aku.. jajal rasakno..

        Bb          C
 tak akoni.. salah iki..
        Am             Dm
 mergo aku.. nge..liyo ati..
               Gm
 wis gawe kowe nangis..
    C               F
 mergo.. coroku sing sadis..

Musik : Bb C Am Dm
        Gm C F F7
        Bb C Am D
        Gm  C..
 
Gm
 ra bakal iso..
C                 Am
 yen kudu nglanjutke..
            Dm
hubungane dewe..
             Gm
cen aku sing salah..
              C
wis nglarani atimu..
              F
mohon maafkan aku..

Reff :
                 Bb        C
 aku mbok anggep opo.. jawabo..
             Am          Dm
 nganti kowe tego.. gawe cidro..
                Gm
 cubo mbok pikirno..
               C                F
 yen kowe dadi aku.. jajal rasakno..

              Bb          C
 hoo.. tak akoni.. salah iki..
        Am             Dm
 mergo aku.. nge..liyo ati..
               Gm
 wis gawe kowe nangis..
    C                F
 mergo.. coroku sing.. sadis..

          Bb                 C
 opo salahku.. iki dudu salahmu..
         Am                Dm
 opo dosaku.. iki pancen dosaku..
              Gm               C
 sagedening dunyo.. ra bakal lilo..
                   F
 tulung aku dingapuro..
              Gm               C
 sagedening dunyo.. ra bakal lilo..
                   F    Bb   F
 tulung aku dingapuro.. ho o o..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Shella Citra mudah, kunci gitar Shella Citra, chord lagu WR Official ft. Shella Citra - Ngeliyo Ati, chord dasar WR Official ft. Shella Citra - Ngeliyo Ati, chordtela WR Official ft. Shella Citra - Ngeliyo Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu WR Official ft. Shella Citra - Ngeliyo Ati, download lagu WR Official ft. Shella Citra - Ngeliyo Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shella Citra di youtube: https://youtube.com/watch?v=RrgsiS8Q9nI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Shella Citra

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari