menu Request
×

Kunci Gitar Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno Chord Dasar dan Lirik Lengkap

29 views
Intro : F C Dm G
        F C Dm G..

   C
mbiyen.. dinoku..
  Am
seneng.. atiku..
    Dm
nyanding.. awakmu..
  G
kowe.. sayangku..

    C
tak cepakne uripku..
   Am
yo mung kanggo kowe..
 Dm
urip saklawase..
  G
tekane ing pati..

     Am     Em
ning aku ra ngiro..
  F        C
kowe wis lungo..
    Am      Em
ninggalke cerito..
     F            G
nggo aku.. ning kene..

Reff :
       F           C
 tak cobo.. nglalekno..
     Dm            G
 masio aku durung iso..
     F        C
 nerimo.. kahanan..
     Dm                     G
 uripku sing dewe tanpo tresno..
        (C)
 tanpo kowe..

Musik : C..Am..C..G..

    C
tak cepakne uripku..
   Am
yo mung kanggo kowe..
 Dm
urip saklawase..
  G
tekane ing pati..

     Am     Em
ning aku ra ngiro..
  F        C
kowe wis lungo..
    Am      Em
ninggalke cerito..
     F            G
nggo aku.. ning kene..

Reff :
       F           C
 tak cobo.. nglalekno..
     Dm            G
 masio aku durung iso..
     F        C
 nerimo.. kahanan..
     Dm                     G
 uripku sing dewe tanpo tresno..

       F           C
 tak cobo.. nglalekno..
     Dm            G
 masio aku durung iso..
     F        C
 nerimo.. kahanan..
     Dm                     G
 uripku sing dewe tanpo tresno..
        C..
 tanpo kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm E
        D A Bm E..

   A
mbiyen.. dinoku..
  F#m
seneng.. atiku..
    Bm
nyanding.. awakmu..
  E
kowe.. sayangku..

    A
tak cepakne uripku..
   F#m
yo mung kanggo kowe..
 Bm
urip saklawase..
  E
tekane ing pati..

     F#m    C#m
ning aku ra ngiro..
  D        A
kowe wis lungo..
    F#m     C#m
ninggalke cerito..
     D            E
nggo aku.. ning kene..

Reff :
       D           A
 tak cobo.. nglalekno..
     Bm            E
 masio aku durung iso..
     D        A
 nerimo.. kahanan..
     Bm                     E
 uripku sing dewe tanpo tresno..
        (A)
 tanpo kowe..

Musik : A..F#m..A..E..

    A
tak cepakne uripku..
   F#m
yo mung kanggo kowe..
 Bm
urip saklawase..
  E
tekane ing pati..

     F#m    C#m
ning aku ra ngiro..
  D        A
kowe wis lungo..
    F#m     C#m
ninggalke cerito..
     D            E
nggo aku.. ning kene..

Reff :
       D           A
 tak cobo.. nglalekno..
     Bm            E
 masio aku durung iso..
     D        A
 nerimo.. kahanan..
     Bm                     E
 uripku sing dewe tanpo tresno..

       D           A
 tak cobo.. nglalekno..
     Bm            E
 masio aku durung iso..
     D        A
 nerimo.. kahanan..
     Bm                     E
 uripku sing dewe tanpo tresno..
        A..
 tanpo kowe..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno, chord dasar Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno, chordtela Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno, download lagu Woro Widowati - Tak Cobo Nglalekno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=w-uIEYKezoc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari