menu Request
×

Kunci Gitar Woro Widowati - Abote Kangen Chord Dasar dan Lirik Lengkap

383 views
 Capo ♪ fret 2

Intro : Dm G C G/B Am
        Dm G..

    C          G/B       Am
suwene aku ngenteni kowe ning kene..
    Dm       G            C
tak arep arepke sok kapan tekane..
   F         G           Em         Am
ra awan ra wengi aku, ra leren mikirke..
       Dm                   G
kangen ning atiku kapan marine..

   C           G/B           Am
abote mendem kangen doh kono doh kene..
  Dm        G          C
dino dinoku kroso sepi rasane..
    F            G         Em         Am
wis meh pirang sasi aku, dewe tanpo kowe..
 Dm                G           C
iso krungu suaramu mung lewat HP..

Reff :
   F         G             C-G/B-Am
 jujur.. aku ngebet pingin ke-te-mu..
          Dm          G       C
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   F          G           Em    -E   Am
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Dm           G            C
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

Musik : C G/B Am..
        F Em Dm Fm
        Em Am Dm..G..

    C          G/B       Am
suwene aku ngenteni kowe ning kene..
    Dm       G            C
tak arep arepke sok kapan tekane..
   F         G           Em         Am
ra awan ra wengi aku, ra leren mikirke..
       Dm                   G
kangen ning atiku kapan marine..

   C           G/B           Am
abote mendem kangen doh kono doh kene..
  Dm        G          C
dino dinoku kroso sepi rasane..
    F            G         Em         Am
wis meh pirang sasi aku, dewe tanpo kowe..
 Dm                G           C
iso krungu suaramu mung lewat HP..

Reff :
   F         G             C-G/B-Am
 jujur.. aku ngebet pingin ke-te-mu..
          Dm          G       C
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   F          G           Em    -E   Am
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Dm           G            C
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

   F         G             Em  Am
 jujur.. aku ngebet pingin ketemu..
          Dm          G       C         Gm
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   F          G           Em    -E   Am
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Dm           G            C
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..
 Am       Dm           G            C
  marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em A D -A/C# Bm
        Em A..

    D          A/C#      Bm
suwene aku ngenteni kowe ning kene..
    Em       A            D
tak arep arepke sok kapan tekane..
   G         A           F#m        Bm
ra awan ra wengi aku, ra leren mikirke..
       Em                   A
kangen ning atiku kapan marine..

   D           A/C#          Bm
abote mendem kangen doh kono doh kene..
  Em        A          D
dino dinoku kroso sepi rasane..
    G            A         F#m        Bm
wis meh pirang sasi aku, dewe tanpo kowe..
 Em                A           D
iso krungu suaramu mung lewat HP..

Reff :
   G         A             D-A/C#-Bm
 jujur.. aku ngebet pingin ke-te-mu..
          Em          A       D
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   G          A           F#m   -F#  Bm
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Em           A            D
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

Musik : D A/C# Bm..
        G F#m Em Gm
        F#m Bm Em..A..

    D          A/C#      Bm
suwene aku ngenteni kowe ning kene..
    Em       A            D
tak arep arepke sok kapan tekane..
   G         A           F#m        Bm
ra awan ra wengi aku, ra leren mikirke..
       Em                   A
kangen ning atiku kapan marine..

   D           A/C#          Bm
abote mendem kangen doh kono doh kene..
  Em        A          D
dino dinoku kroso sepi rasane..
    G            A         F#m        Bm
wis meh pirang sasi aku, dewe tanpo kowe..
 Em                A           D
iso krungu suaramu mung lewat HP..

Reff :
   G         A             D-A/C#-Bm
 jujur.. aku ngebet pingin ke-te-mu..
          Em          A       D
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   G          A           F#m   -F#  Bm
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Em           A            D
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

   G         A             F#m Bm
 jujur.. aku ngebet pingin ketemu..
          Em          A       D         Am
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   G          A           F#m   -F#  Bm
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Em           A            D
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..
 Bm       Em           A            D
  marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Woro Widowati - Abote Kangen, chord dasar Woro Widowati - Abote Kangen, chordtela Woro Widowati - Abote Kangen, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Woro Widowati - Abote Kangen, download lagu Woro Widowati - Abote Kangen mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=wyeJ_V6cC7o

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari