menu Request
×

Woro Widowati - Sambate Ati MP3 dan Lirik Lagu

96 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

sabendino kowe kok ngelarani
kebangetan gawe ajure ati
ngobong perasaan iki, mbek tego mblenjani janji
opo koyo ngene kowe seng tak tresnani

opo kurang kabeh sing tak lakoni
kurang opo karo tresnaku iki
nelongso rasane ati, tego tegone ngapusi
loro ati iki sing wis mbok paringi

cubo rungokno jerit jero ati iki
kowe tak sayang tegane ninggal janji
wes tak lakoni kabeh karep penjalukanmu
kowe sing tak tresnani tego tegone mblenjani

sambate ati wengi iki
mergo kowe sing jalari, nglarani ati
biyen jarene janjimu tresnomu sing gede
nyatane mbok tinggalne aku

lorone ati wengi iki
ngempeh eluh dadi bukti nglarani ati
bukti lorone atiku ajure urepku
amergo cintamu palsu

cubo rungokno jerit jero ati iki
kowe tak sayang tegane ninggal janji
wes tak lakoni kabeh karep penjalukanmu
kowe sing tak tresnani tego tegone mblenjani

sambate ati wengi iki
mergo kowe sing jalari, nglarani ati
biyen jarene janjimu tresnomu sing gede
nyatane mbok tinggalne aku

lorone ati wengi iki
ngempeh eluh dadi bukti nglarani ati
bukti lorone atiku ajure urepku
amergo cintamu palsu

bukti lorone atiku ajure urepku
amergo cintamu palsu

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Woro Widowati - Sambate Ati, chord dasar Woro Widowati - Sambate Ati, chordtela Woro Widowati - Sambate Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Woro Widowati - Sambate Ati, download lagu Woro Widowati - Sambate Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=nadVktYYp80

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari