menu Request
×

Kunci Gitar WKPkru - SAKTENANE Chord Dasar dan Lirik Lengkap

113 views
 Capo di fret 3

Intro : C Fm C Fm
        C F G..

   C
mendung peteng.. 
Em               F
 tutupono.. iluh iki..
G                  C
sing mili deres.. ono pipi..
A                 Dm
 tambanono loroku ning jero ati
          G                  C      G
rangkulen aku, balio ning sandingku..

C
udan riwis-riwis..
Em                F
 ora uwes nggonku nangis..
G                    C
yen eleng kowe.. koyongene larane
A             Dm
 sak iki aku uwes ngrumangsani
        G                  C  C7
nyatane esemmu, udu dinggo aku..

Reff:
      F     G
 saktenane ati iki
   Em       Am
 durung lilo..
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo..

       F            G
 jujur sak.. jerone atiku
      Em      Am
 iseh o..no jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku..

Int. F G C..

 C
udan riwis-riwis..
C7                F
 ora uwes nggonku nangis..
G                    C
yen eleng kowe.. koyongene larane
A             Dm
 sak iki aku uwes ngrumangsani
        G                  C  C7
nyatane esemmu, udu dinggo aku..

Reff:
      F     G
 saktenane ati iki
   Em       Am
 durung lilo..
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo..

       F            G
 jujur sak.. jerone atiku
      Em      Am
 iseh o..no jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

Reff End:
      F     G
 saktenane ati iki
   C        Am
 durung lilo..
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo..

       F            G
 jujur sak.. jerone atiku
      C       Am
 iseh o..no jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku..

      F     G
 saktenane ati iki
   C        Am
 durung lilo..
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo..

       F            G
 jujur sak.. jerone atiku
      C       Am
 iseh o..no jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku..
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku..

Outro : C

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar WKPkru mudah, kunci gitar WKPkru, chord lagu WKPkru - SAKTENANE, chord dasar WKPkru - SAKTENANE, chordtela WKPkru - SAKTENANE, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu WKPkru - SAKTENANE, download lagu WKPkru - SAKTENANE mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari WKPkru di youtube: https://youtube.com/watch?v=OxDwMhnwR24

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari WKPkru

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari