menu Request
×

Kunci Gitar WKPkru - Isih Ono Roso Chord Dasar dan Lirik Lengkap

95 views
 Capo fret 2

Intro : F G Em A Dm G

    C         G
nglalekne awakmu
     Am        Em
kui ora gampang..
 F           C
aku wes berjuang
         Dm          G
kanggo kowe sing tak sayang..

    C          G
nganti tak rewangi
 Am
adus getih 
        F            G
nanging nyatane udu aku
            C   G
sing mbok pilih.. 

  C        G
manise esemmu
         Am     Em
kui mung ngapusi..
     F      C
mung kakean janji
           Dm        G
jebul neng mburi nglarani..

   C        Em       Am
atiku.. wes mbok.. gawe gelo..
    F
aku ra trimo
      G              C C7
koe disanding wong liyo..

Reff :
               F
 nganti kapan ora ilang
 G          Em
  aku tetep sayang
 A                Dm
  marang kowe cah ayu dewe
          G            C     C7
 sing wis ngelarani atiku iki..

            F
 jujur ati ora lilo
 G         Em
  aku iseh tresno
 A              Dm
  senajan perih rasane ati
   G               C
 jenengmu ora keganti..

Musik : Dm Em F G C 
        Dm Em F G C G 

  C        G
manise esemmu
         Am     Em
kui mung ngapusi..
     F      C
mung kakean janji
           Dm        G
jebul neng mburi nglarani..

   C        Em       Am     Em
atiku.. wes mbok.. gawe gelo..
    F
aku ra trimo
      G              C  C7
koe disanding wong liyo..

Reff :
               F
 nganti kapan ora ilang
 G          Em
  aku tetep sayang
 A               Dm
  marang koe cah ayu dewe
          G            C     C7
 sing wis ngelarani atiku iki..

            F
 jujur ati ora lilo
 G         Em
  aku iseh tresno
 A              Dm
  senajan perih rasane ati
   G               C
 jenengmu ora keganti..
 A              Dm
  senajan perih rasane ati
   G               C
 jenengmu ora keganti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m B Em A

    D         A
nglalekne awakmu
     Bm        F#m
kui ora gampang..
 G           D
aku wes berjuang
         Em          A
kanggo kowe sing tak sayang..

    D          A
nganti tak rewangi
 Bm
adus getih 
        G            A
nanging nyatane udu aku
            D   A
sing mbok pilih.. 

  D        A
manise esemmu
         Bm     F#m
kui mung ngapusi..
     G      D
mung kakean janji
           Em        A
jebul neng mburi nglarani..

   D        F#m      Bm
atiku.. wes mbok.. gawe gelo..
    G
aku ra trimo
      A              D  D7
koe disanding wong liyo..

Reff :
               G
 nganti kapan ora ilang
 A          F#m
  aku tetep sayang
 B                Em
  marang kowe cah ayu dewe
          A            D     D7
 sing wis ngelarani atiku iki..

            G
 jujur ati ora lilo
 A         F#m
  aku iseh tresno
 B              Em
  senajan perih rasane ati
   A               D
 jenengmu ora keganti..

Musik : Em F#m G A D..
        Em F#m G A D A..

  D        A
manise esemmu
         Bm     F#m
kui mung ngapusi..
     G      D
mung kakean janji
           Em        A
jebul neng mburi nglarani..

   D        F#m      Bm     F#m
atiku.. wes mbok.. gawe gelo..
    G
aku ra trimo
      A              D  D7
koe disanding wong liyo..

Reff :
               G
 nganti kapan ora ilang
 A          F#m
  aku tetep sayang
 B               Em
  marang koe cah ayu dewe
          A            D     D7
 sing wis ngelarani atiku iki..

            G
 jujur ati ora lilo
 A         F#m
  aku iseh tresno
 B              Em
  senajan perih rasane ati
   A               D
 jenengmu ora keganti..
 B              Em
  senajan perih rasane ati
   A               D
 jenengmu ora keganti..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar WKPkru mudah, kunci gitar WKPkru, chord lagu WKPkru - Isih Ono Roso, chord dasar WKPkru - Isih Ono Roso, chordtela WKPkru - Isih Ono Roso, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu WKPkru - Isih Ono Roso, download lagu WKPkru - Isih Ono Roso mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari WKPkru di youtube: https://youtube.com/watch?v=liT4nVabCRw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari WKPkru

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari