menu Request
×

Kunci Gitar Vita Alvia - Ndang Minggato (DESPACITO Versi Jawa) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

123 views
Capo di fret 5

Am
 Kowe wes weroh aku mati roso
F                            C
 Tapi kok kowe sek ora rumongso
                            G
Lagak bodo koyo ora nduwe duso, Yeah..

Am               F
 Aku ra seneng kowe
                   C
Aku jengkel nong kowe
                  G
Wes bosen kowe ngomong Sorry Sorry..

Am
 Masio kowe ganteng aku ora getun
F
 Yen kowe ngambul aku yo ora bingung
C
 Tresnoku luntur goro-goro awakmu
G
 Wis sering ngelukai hati

Am                           F
 Tak akoni kowe kuwi kuat mental
                                  C
Tampang melas iku seng mok gawe modal
                            G
Ben ketok melasi aku iso nyepuro

Am                            F
Yah, Mok pikir aku iki ora normal
                        C
Saiki aku wis ora iso sabar
                                 G
Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..

(Chorus)
          Am
Ndang minggato
                         F
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     C
Atiku iki wes kadung loro
                   G
Ora sepisan kowe suloyo

          Am
Ndang minggato
                        F
Sepisan maneh ndang minggato
                     C
Ora kuat aku nahan loro
                           G
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

Am                            F
Tego tegone kowe nyulayani janji
                  C
Opo aku iki nduwe salah
               G
Teganya kau mendua

Am                              F
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
                    C
Kok gampange aku percoyo
          G
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

              Am
He kowe ndang ngaliyo pacarmu ajaken lungo
             F
Ojo sampek ketok moto kono ilango sing adoh
               C
Mumpung gurong wajahmu kuwi tak balang boto
 G
Iso nekat aku yen ati loro

 Am
Opo kowe wes ora nduwe ati
            F
Kiro kiro kiro kiro kiro atimu ning ndi
         C
Penake kowe iso ngelakoni gendakan
          G
Ngenalno aku jare kowe mung koncoan

             Am
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          F
Atiku wis loro ora ono tresno
          C
Benci aku benci benci karo awakmu
            G
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

             Am
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          F
Atiku wis loro ora ono tresno
          C
Benci aku benci benci karo awakmu
            G
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

(Chorus)
          Am
Ndang minggato
                         F
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     C
Atiku iki wes kadung loro
                   G
Ora sepisan kowe suloyo

          Am
Ndang minggato
                        F
Sepisan maneh ndang minggato
                     C
Ora kuat aku nahan loro
                           G
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

(Interlude) Am...
            Am F  C G
            Am F  C G

Am                            F
Tego tegone kowe nyulayani janji
                  C
Opo aku iki nduwe salah
               G
Teganya kau mendua

Am                              F
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
                    C
Kok gampange aku percoyo
          G
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

(Chorus)
          Am
Ndang minggato
                         F
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     C
Atiku iki wes kadung loro
                   G
Ora sepisan kowe suloyo

          Am
Ndang minggato
                         F
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     C
Atiku iki wes kadung loro
                   G
Ora sepisan kowe suloyo

          Am
Ndang minggato
                             F
Sepisan maneh kowe ndang minggato
                     C
Ora kuat aku nahan loro
                           G
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

             Am
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          F
Atiku wis loro ora ono tresno
          C
Benci aku benci benci karo awakmu
            G
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

          Am
Ndang minggato 





Dm
 Kowe wes weroh aku mati roso
Bb                           F
 Tapi kok kowe sek ora rumongso
                            C
Lagak bodo koyo ora nduwe duso, Yeah..

Dm               Bb
 Aku ra seneng kowe
                   F
Aku jengkel nong kowe
                  C
Wes bosen kowe ngomong Sorry Sorry..

Dm
 Masio kowe ganteng aku ora getun
Bb
 Yen kowe ngambul aku yo ora bingung
F
 Tresnoku luntur goro-goro awakmu
C
 Wis sering ngelukai hati

Dm                           Bb
 Tak akoni kowe kuwi kuat mental
                                  F
Tampang melas iku seng mok gawe modal
                            C
Ben ketok melasi aku iso nyepuro

Dm                            Bb
Yah, Mok pikir aku iki ora normal
                        F
Saiki aku wis ora iso sabar
                                 C
Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..

(Chorus)
          Dm
Ndang minggato
                         Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     F
Atiku iki wes kadung loro
                   C
Ora sepisan kowe suloyo

          Dm
Ndang minggato
                        Bb
Sepisan maneh ndang minggato
                     F
Ora kuat aku nahan loro
                           C
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

Dm                            Bb
Tego tegone kowe nyulayani janji
                  F
Opo aku iki nduwe salah
               C
Teganya kau mendua

Dm                              Bb
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
                    F
Kok gampange aku percoyo
          C
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

              Dm
He kowe ndang ngaliyo pacarmu ajaken lungo
             Bb
Ojo sampek ketok moto kono ilango sing adoh
               F
Mumpung gurong wajahmu kuwi tak balang boto
 C
Iso nekat aku yen ati loro

 Dm
Opo kowe wes ora nduwe ati
            Bb
Kiro kiro kiro kiro kiro atimu ning ndi
         F
Penake kowe iso ngelakoni gendakan
          C
Ngenalno aku jare kowe mung koncoan

             Dm
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          Bb
Atiku wis loro ora ono tresno
          F
Benci aku benci benci karo awakmu
            C
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

             Dm
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          Bb
Atiku wis loro ora ono tresno
          F
Benci aku benci benci karo awakmu
            C
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

(Chorus)
          Dm
Ndang minggato
                         Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     F
Atiku iki wes kadung loro
                   C
Ora sepisan kowe suloyo

          Dm
Ndang minggato
                        Bb
Sepisan maneh ndang minggato
                     F
Ora kuat aku nahan loro
                           C
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

(Interlude) Dm...
            Dm Bb F C
            Dm Bb F C

Dm                            Bb
Tego tegone kowe nyulayani janji
                  F
Opo aku iki nduwe salah
               C
Teganya kau mendua

Dm                              Bb
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
                    F
Kok gampange aku percoyo
          C
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

(Chorus)
          Dm
Ndang minggato
                         Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     F
Atiku iki wes kadung loro
                   C
Ora sepisan kowe suloyo

          Dm
Ndang minggato
                         Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     F
Atiku iki wes kadung loro
                   C
Ora sepisan kowe suloyo

          Dm
Ndang minggato
                             Bb
Sepisan maneh kowe ndang minggato
                     F
Ora kuat aku nahan loro
                           C
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

             Dm
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          Bb
Atiku wis loro ora ono tresno
          F
Benci aku benci benci karo awakmu
            C
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

          Dm
Ndang minggato 

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Vita Alvia mudah, kunci gitar Vita Alvia, chord lagu Vita Alvia - Ndang Minggato (DESPACITO Versi Jawa), chord dasar Vita Alvia - Ndang Minggato (DESPACITO Versi Jawa), chordtela Vita Alvia - Ndang Minggato (DESPACITO Versi Jawa), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Vita Alvia - Ndang Minggato (DESPACITO Versi Jawa), download lagu Vita Alvia - Ndang Minggato (DESPACITO Versi Jawa) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Vita Alvia di youtube: https://youtube.com/watch?v=4nwGpzTFY6I

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Vita Alvia

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari