menu Request
×

Via Vallen - Cidro MP3 dan Lirik Lagu

172 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

wes sak semestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang w~ngi jroning dodo

kepiye meneh iki pancen nasibku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae

gek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
melarat bondo seje karo uripmu

aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro

kepiye meneh iki pancen nasibku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae

gek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
melarat bondo seje karo uripmu

aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro
aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Via Vallen mudah, kunci gitar Via Vallen, chord lagu Via Vallen - Cidro, chord dasar Via Vallen - Cidro, chordtela Via Vallen - Cidro, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Via Vallen - Cidro, download lagu Via Vallen - Cidro mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Vallen di youtube: https://youtube.com/watch?v=7dSTnzPJ-ME

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Via Vallen

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari