menu Request
×

Kunci Gitar Tulus Suryono - Bocah Lola Chord Dasar dan Lirik Lengkap

104 views
(Intro) Am D G Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am D G..

    G
aku pancen wong ra duwe
  Em           Bm
sekolahku mung SD
C         D     G
mergo ora ono ragate

      Am        D
ning aku kudu nerimo
    G            Em
pacoban sing tak tompo
  Am                 D
kabeh paringe sing Kuoso

(Intro) Am D G

          G
limang wektu tak lakoni
  Em         Bm
manut dawuhe gusti
  C             D      G
solat, poso, ngaji ora lali

        Am       D
dongaku rino lan wengi
       G            Em
kanggo sing tak tresnani
   Am       D       G
oh sliramu.. pujaan hati..

(Intr.) Am D G Em
        C D G..
        Am D G Em
        C D G..

    C        D
aku ora duwe bondho
  Bm        Em
duweku mung tresno
  Am         D         G
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro) C D G

    C         D
ora nyono ora ngiro
  Bm        Em
yen sliramu kerso
  Am     D              G
karo aku wong sing uwis lola

    G
aku pancen wong ra duwe
  Em           Bm
sekolahku mung SD
C         D     G
mergo ora ono ragate

      Am        D
ning aku kudu nerimo
    G            Em
pacoban sing tak tompo
  Am    D            G
kabeh paringe sing Kuoso

(Intr.) Am D G Em
        C D G..
        Am D G Em
        C D G..

    C        D
aku ora duwe bondho
  Bm        Em
duweku mung tresno
  Am         D         G
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro) C D G

    C         D
ora nyono ora ngiro
  Bm        Em
yen sliramu kerso
  Am     D              G
karo aku wong sing uwis lola

          G
limang wektu tak lakoni
  Em         Bm
manut dawuhe gusti
  C             D      G
solat, poso, ngaji ora lali

        Am       D
dongaku rino lan wengi
       G            Em
kanggo sing tak tresnani
   Am       D       G
oh sliramu.. pujaan hati..
   Am       D       G
oh sliramu.. pujaan hati..





(Intro) Em Gm Bb Cm
        Em Gm Bb..
        B Gm Fm Cm
        Em Gm Bb..

    Bb
aku pancen wong ra duwe
  Cm          Fm
sekolahku mung SD
B         Gm    Bb
mergo ora ono ragate

      Em       Gm
ning aku kudu nerimo
    Bb           Cm
pacoban sing tak tompo
  Em                Gm
kabeh paringe sing Kuoso

(Intro) Em Gm Bb

          Bb
limang wektu tak lakoni
  Cm        Fm
manut dawuhe gusti
  B             Gm     Bb
solat, poso, ngaji ora lali

        Em      Gm
dongaku rino lan wengi
       Bb           Cm
kanggo sing tak tresnani
   Em      Gm      Bb
oh sliramu.. pujaan hati..

(Intr.) Em Gm Bb Cm
        B Gm Bb..
        Em Gm Bb Cm
        B Gm Bb..

    B        Gm
aku ora duwe bondho
  Fm       Cm
duweku mung tresno
  Em        Gm        Bb
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro) B Gm Bb

    B         Gm
ora nyono ora ngiro
  Fm       Cm
yen sliramu kerso
  Em    Gm             Bb
karo aku wong sing uwis lola

    Bb
aku pancen wong ra duwe
  Cm          Fm
sekolahku mung SD
B         Gm    Bb
mergo ora ono ragate

      Em       Gm
ning aku kudu nerimo
    Bb           Cm
pacoban sing tak tompo
  Em   Gm           Bb
kabeh paringe sing Kuoso

(Intr.) Em Gm Bb Cm
        B Gm Bb..
        Em Gm Bb Cm
        B Gm Bb..

    B        Gm
aku ora duwe bondho
  Fm       Cm
duweku mung tresno
  Em        Gm        Bb
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro) B Gm Bb

    B         Gm
ora nyono ora ngiro
  Fm       Cm
yen sliramu kerso
  Em    Gm             Bb
karo aku wong sing uwis lola

          Bb
limang wektu tak lakoni
  Cm        Fm
manut dawuhe gusti
  B             Gm     Bb
solat, poso, ngaji ora lali

        Em      Gm
dongaku rino lan wengi
       Bb           Cm
kanggo sing tak tresnani
   Em      Gm      Bb
oh sliramu.. pujaan hati..
   Em      Gm      Bb
oh sliramu.. pujaan hati..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Tulus Suryono mudah, kunci gitar Tulus Suryono, chord lagu Tulus Suryono - Bocah Lola, chord dasar Tulus Suryono - Bocah Lola, chordtela Tulus Suryono - Bocah Lola, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Tulus Suryono - Bocah Lola, download lagu Tulus Suryono - Bocah Lola mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Tulus Suryono di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZTMCFIvVMR4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Tulus Suryono

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari