menu Request
×

Kunci Gitar TTM Akustik feat. Putri Andien - Cerito Loro Chord Dasar dan Lirik Lengkap

117 views
Capo di fret 2

(Intro) D A Bm A G Dm Em A D..

    D      A        Bm B
tak tembangke lagu iki..
          Em                        A
kanggo sliramu seng paling tak tresnani..
  Dm      Bb          Bm
getun ati iki.. aku ra nepati janji..
      Em
aku lungo tanpo kondo..
        A               F G
mergo kedanan wong liyo..

  C             Bb      Am A
kelingan mbiyen dewe ketemu..
        Dm                    G
kowe janji ra bakal ngelarani atiku..
-F         Em      E          Am
 segampang iki caramu.. mupus roso tresnoku
       Dm
aku ra bakal lali..
-C       G                       C
 tekan kapan ra bakal tak.. ngapurani..

       Dm                      G
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho..
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     F
tak akoni pancen..
     G              C
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  F
seng gede pangapuramu..
                  G
lungaku ninggal tatu..
               C
wes gawe loro atimu..

                  F
aku ra butuh tresnomu
                   G
kabeh kuwi mung palsu..
                     C
tak buang roso tresnoku..
       Bb      Am
korban janji manismu..

                  Dm
tak jaluk pengertianmu..
             G
ojo dadi loromu..
                  C
tulung ngapuranen aku..

               F
ati iki dudu dolanan..
             G
dudu pelampiasan
                     C
senajan uripku pas pasan..
    Bb     Am
aku wani kelangan
              Dm
ora perlu tok getuni
             G
cerito loro iki..
                 C
ora bakal tak baleni..

(Int.) F G Em Am
       F  G  C..

       Dm                      G
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho..
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     F
tak akoni pancen..
     G              C
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  F
seng gede pangapuramu..
                  G
lungaku ninggal tatu..
               C
wes gawe loro atimu..

                  F
aku ra butuh tresnomu
                   G
kabeh kuwi mung palsu..
                     C
tak buang roso tresnoku..
       Bb      Am
korban janji manismu..

                  Dm
tak jaluk pengertianmu..
             G
ojo dadi loromu..
                  C
tulung ngapuranen aku..

               F
ati iki dudu dolanan..
             G
dudu pelampiasan
                     C
senajan uripku pas pasan..
    Bb     Am
aku wani kelangan
              Dm
ora perlu tok getuni
             G
cerito loro iki..
                 C
ora bakal tak baleni..

              Dm
ora perlu tok getuni
             G
cerito loro iki..
                 F   Fm G C
ora bakal tak baleni..





(Intro) E B/D# Bm B A Em Dm B E..

    E      B/D#     Bm Gm
tak tembangke lagu iki..
          Dm                       B
kanggo sliramu sing paling tak tresnani..
  Em      Bm          Bm
getun ati iki.. aku ra nepati janji..
      Dm
aku lungo tanpo kondo..
        B               G A
mergo kedanan wong liyo..

  D             A/C#     Bm B
kelingan mbiyen dewe ketemu..
        Em                    A
kowe janji ra bakal ngelarani atiku..
-G         Dm     Bb         Bm
 segampang iki caramu.. mupus roso tresnoku
       Em
aku ra bakal lali..
-D       A                       D
 tekan kapan ra bakal tak.. ngapurani..

       Em                      A
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
         Bb                     Bm
ora nyongko kowe gampang keno godho..
        Em                         A
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     G
tak akoni pancen..
     A              D
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  G
seng gede pangapuramu..
                  A
lungaku ninggal tatu..
               D
wes gawe loro atimu..

                  G
aku ra butuh tresnomu
                   A
kabeh kuwi mung palsu..
                     D
tak buang roso tresnoku..
       A/C#     Bm
korban janji manismu..

                  Em
tak jaluk pengertianmu..
             A
ojo dadi loromu..
                  D
tulung ngapuranen aku..

               G
ati iki dudu dolanan..
             A
dudu pelampiasan
                     D
senajan uripku pas pasan..
    A/C#    Bm
aku wani kelangan
              Em
ora perlu tok getuni
             A
cerito loro iki..
                 D
ora bakal tak baleni..

(Int.) G A Dm Bm
       G  A  D..

       Em                      A
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
         Bb                     Bm
ora nyongko kowe gampang keno godho..
        Em                         A
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     G
tak akoni pancen..
     A              D
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  G
seng gede pangapuramu..
                  A
lungaku ninggal tatu..
               D
wes gawe loro atimu..

                  G
aku ra butuh tresnomu
                   A
kabeh kuwi mung palsu..
                     D
tak buang roso tresnoku..
       A/C#     Bm
korban janji manismu..

                  Em
tak jaluk pengertianmu..
             A
ojo dadi loromu..
                  D
tulung ngapuranen aku..

               G
ati iki dudu dolanan..
             A
dudu pelampiasan
                     D
senajan uripku pas pasan..
    A/C#    Bm
aku wani kelangan
              Em
ora perlu tok getuni
             A
cerito loro iki..
                 D
ora bakal tak baleni..

              Em
ora perlu tok getuni
             A
cerito loro iki..
                 G   Gm A D
ora bakal tak baleni..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar TTM AKUSTIK mudah, kunci gitar TTM AKUSTIK, chord lagu TTM Akustik feat. Putri Andien - Cerito Loro, chord dasar TTM Akustik feat. Putri Andien - Cerito Loro, chordtela TTM Akustik feat. Putri Andien - Cerito Loro, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu TTM Akustik feat. Putri Andien - Cerito Loro, download lagu TTM Akustik feat. Putri Andien - Cerito Loro mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari TTM AKUSTIK di youtube: https://youtube.com/watch?v=dSUli4XCmqU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari TTM AKUSTIK

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari