menu Request
×

Kunci Gitar TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji Chord Dasar dan Lirik Lengkap

111 views
 Intro : C G Am..Dm..G..

  C          G             Am
roso tresno iki sing tak jogo..
Dm                    G
wes tak jalani rekoso neng njero ati..
     Em              Am
sing wes.. tak dongakke..
  Dm
mugo iso podo..
        G
karep tresno sing prasojo..

    C           G
aku ra pernah mikir nek kowe
Am          A
bakal sumingkir..
     Dm
tapi wong tuomu melingi
    G
koe wes di titipke..
   Em                Am
yo wes.. yen koyo ngono..
  Em             Am
mugo.. aku ora cotho..
     Dm                  G
neruske tresno.. sing ra cetho..

Reff :
       F
 kabeh wes tak perjuangke
        G
 nggatekke ngandani kowe..
     Em         E
 wes mbendinane ning opo
   A
 malah mbok sepelekke
       Dm                   G
 wes kadung tenanan nggo sliramu..

     F
 ora krasan tok bolan baleni
 G
 dolanan ati..
   Em                   A
 padahal atiku tulus ikhlas menyayangi
       Dm
 Gusti wes nyekseni..
      G                   C
 perjuanganku rung iso nyawiji..

Musik : F..G..Em E A..
        Dm..G..C..G.. 

    C           G
aku ra pernah mikir nek kowe
Am          A
bakal sumingkir..
     Dm
tapi wong tuomu melingi
    G
koe wes di titipke..
   Em                Am
yo wes.. yen koyo ngono..
  Em             Am
mugo.. aku ora cotho..
     Dm                  G
neruske tresno.. sing ra cetho..

Reff :
       F
 kabeh wes tak perjuangke
        G
 nggatekke ngandani kowe..
     Em
 wes mbendinane ning opo
   A
 malah mbok sepelekke..
       Dm                   G
 wes kadung tenanan nggo sliramu..

     F
 ora krasan tok bolan baleni
 G
 dolanan ati..
   Em                   A
 padahal atiku tulus ikhlas menyayangi..
       Dm
 Gusti wes nyekseni..
      G                   C
 perjuanganku rung iso nyawiji.. woo..

     F
 ora krasan tok bolan baleni
 G
 dolanan ati..
   Em                   A
 padahal atiku tulus ikhlas menyayangi..
       Dm
 Gusti wes nyekseni..
      G                   C
 perjuanganku rung iso nyawiji..
       F
 Gusti wes nyekseni..
      G                 F
 perjuanganku mugo dadi siji..
     Fm           C
 ho uu.. wa aaaaa au..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D Em..Am..D..

  G          D             Em
roso tresno iki sing tak jogo..
Am                    D
wes tak jalani rekoso neng njero ati..
     Bm              Em
sing wes.. tak dongakke..
  Am
mugo iso podo..
        D
karep tresno sing prasojo..

    G           D
aku ra pernah mikir nek kowe
Em          E
bakal sumingkir..
     Am
tapi wong tuomu melingi
    D
koe wes di titipke..
   Bm                Em
yo wes.. yen koyo ngono..
  Bm             Em
mugo.. aku ora cotho..
     Am                  D
neruske tresno.. sing ra cetho..

Reff :
       C
 kabeh wes tak perjuangke
        D
 nggatekke ngandani kowe..
     Bm         B
 wes mbendinane ning opo
   E
 malah mbok sepelekke
       Am                   D
 wes kadung tenanan nggo sliramu..

     C
 ora krasan tok bolan baleni
 D
 dolanan ati..
   Bm                   E
 padahal atiku tulus ikhlas menyayangi
       Am
 Gusti wes nyekseni..
      D                   G
 perjuanganku rung iso nyawiji..

Musik : C..D..Bm B E..
        Am..D..G..D..

    G           D
aku ra pernah mikir nek kowe
Em          E
bakal sumingkir..
     Am
tapi wong tuomu melingi
    D
koe wes di titipke..
   Bm                Em
yo wes.. yen koyo ngono..
  Bm             Em
mugo.. aku ora cotho..
     Am                  D
neruske tresno.. sing ra cetho..

Reff :
       C
 kabeh wes tak perjuangke
        D
 nggatekke ngandani kowe..
     Bm
 wes mbendinane ning opo
   E
 malah mbok sepelekke..
       Am                   D
 wes kadung tenanan nggo sliramu..

     C
 ora krasan tok bolan baleni
 D
 dolanan ati..
   Bm                   E
 padahal atiku tulus ikhlas menyayangi..
       Am
 Gusti wes nyekseni..
      D                   G
 perjuanganku rung iso nyawiji.. woo..

     C
 ora krasan tok bolan baleni
 D
 dolanan ati..
   Bm                   E
 padahal atiku tulus ikhlas menyayangi..
       Am
 Gusti wes nyekseni..
      D                   G
 perjuanganku rung iso nyawiji..
       C
 Gusti wes nyekseni..
      D                 C
 perjuanganku mugo dadi siji..
     Cm           G
 ho uu.. wa aaaaa au..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar TEKOMLAKU mudah, kunci gitar TEKOMLAKU, chord lagu TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji, chord dasar TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji, chordtela TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji, download lagu TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari TEKOMLAKU di youtube: https://youtube.com/watch?v=5AsllJlDRH0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari TEKOMLAKU

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari