menu Request
×

Kunci Gitar TEKOMLAKU - Menungso Oratoto Chord Dasar dan Lirik Lengkap

128 views
 Intro : C G
        F G Em Am
        F G C G

       C                   G
cerito wingi tak tuliske dadi lagu
   F           G          C
mergo kahanane sing marai ngelu
 C                            G
angin wengi sing nggregesi njero awak iki
     F            G         C  G
sing marai netes eluh ono pipi..

  C                    G
soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
    F              G           C
phendak dino anane mung rame wae
 C                     G
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
   F                G        C
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

    F        G     Em            Am
aku sing gemati.. aku sing nresnani
         F              G        C
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :
             F            G
 pas wingi kowe mblenjani janji
          Em                    Am
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
          F            G
 tak nei ati ora ngerteni
          C
 dasare kowe randue ati..

            F           G
 aku ning kene mbok sepeleke
            Em                 Am
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
        F           G       C
 kowe kui cen menungso oratoto..

Musik : F G Em Am
        F G C
        F G Em Am
        F G C G

 C                    G
soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
    F              G           C
phendak dino anane mung rame wae
 C                     G
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
   F                G        C
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

    F        G     Em            Am
aku sing gemati.. aku sing nresnani
         F              G        C
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :
             F            G
 pas wingi kowe mblenjani janji
          Em                 Am
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
          F            G
 tak nei ati ora ngerteni
          C
 dasare kowe randue ati..

            F           G
 aku ning kene mbok sepeleke
            Em                 Am
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
        F           G       C
 kowe kui cen menungso oratoto..

             F            G
 pas wingi kowe mblenjani janji
          Em                 Am
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
          F            G
 tak nei ati ora ngerteni
          C
 dasare kowe randue ati..

            F           G
 aku ning kene mbok sepeleke
            Em                 Am
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
        F           G       C
 kowe kui cen menungso oratoto..
        F           G       C
 kowe kui cen menungso oratoto..
 Am      F           G         C -G C
  kabeh iki mung marai crito loro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D
        C D Bm Em
        C D G D

       G                   D
cerito wingi tak tuliske dadi lagu
   C           D          G
mergo kahanane sing marai ngelu
 G                            D
angin wengi sing nggregesi njero awak iki
     C            D         G  D
sing marai netes eluh ono pipi..

  G                    D
soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
    C              D           G
phendak dino anane mung rame wae
 G                     D
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
   C                D        G
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

    C        D     Bm            Em
aku sing gemati.. aku sing nresnani
         C              D        G
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :
             C            D
 pas wingi kowe mblenjani janji
          Bm                    Em
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
          C            D
 tak nei ati ora ngerteni
          G
 dasare kowe randue ati..

            C           D
 aku ning kene mbok sepeleke
            Bm                 Em
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
        C           D       G
 kowe kui cen menungso oratoto..

Musik : C D Bm Em
        C D G
        C D Bm Em
        C D G D

 G                    D
soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
    C              D           G
phendak dino anane mung rame wae
 G                     D
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
   C                D        G
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

    C        D     Bm            Em
aku sing gemati.. aku sing nresnani
         C              D        G
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :
             C            D
 pas wingi kowe mblenjani janji
          Bm                 Em
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
          C            D
 tak nei ati ora ngerteni
          G
 dasare kowe randue ati..

            C           D
 aku ning kene mbok sepeleke
            Bm                 Em
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
        C           D       G
 kowe kui cen menungso oratoto..

             C            D
 pas wingi kowe mblenjani janji
          Bm                 Em
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
          C            D
 tak nei ati ora ngerteni
          G
 dasare kowe randue ati..

            C           D
 aku ning kene mbok sepeleke
            Bm                 Em
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
        C           D       G
 kowe kui cen menungso oratoto..
        C           D       G
 kowe kui cen menungso oratoto..
 Em      C           D         G -D G
  kabeh iki mung marai crito loro..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar TEKOMLAKU mudah, kunci gitar TEKOMLAKU, chord lagu TEKOMLAKU - Menungso Oratoto, chord dasar TEKOMLAKU - Menungso Oratoto, chordtela TEKOMLAKU - Menungso Oratoto, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu TEKOMLAKU - Menungso Oratoto, download lagu TEKOMLAKU - Menungso Oratoto mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari TEKOMLAKU di youtube: https://youtube.com/watch?v=1YlQEfafdpA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari TEKOMLAKU

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari